Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte luni FC Voluntari. E ultimul meci din etapa a treia din play-out

ro

26 Apr, 2021 00:00 3113 Marime text
  • Cele două formaţii sunt vecine de clasament, FC Voluntari fiind pe locul şase, iar FC Viitorul ocupând poziţia a şaptea.
 

FC Viitorul susţine luni, 26 aprilie, meciul din etapa a treia a turneului play-out din Liga 1, întâlnind în deplasare FC Voluntari.

Partida se dispută cu începere de la ora 20.30. În clasament, FC Viitorul se află pe locul de baraj, 7, cu 19 puncte, în timp ce FC Voluntari ocupă poziţia a şasea, cu 20 de puncte. Runda trecută i-a adus echipei constănţene prima victorie din această fază a campionatului, 1-0 la Ovidiu cu Gaz Metan Mediaş. Succesul a fost totodată şi primul după o lungă perioadă de secetă în campionat, Viitorul câştigând ultimul meci pe 26 februarie, la acel 5-0 în deplasare cu Dinamo! De atunci şi până la victoria cu Gaz Metan au urmat şapte runde la rând în care FC Viitorul nu a cunoscut gustul succesului. Au fost trei egaluri, urmate de patru înfrângeri consecutive, golaveraj 2-7.

„Sper din tot sufletul ca succesul cu Gaz Metan să ne dea moral, dar şi să fim mult mai liniştiţi. Presiunea nu te lasă să te exprimi tot timpul aşa cum îţi doreşti”, a declarat, la finele meciului cu Gaz Metan, Cătălin Anghel, antrenorul FC Viitorul.

În următoarele trei etape din play-out, echipa constănţeană va evolua astfel: 4 - cu Poli Iaşi în deplasare (joi, 29 aprilie, de la ora 14.30); 5 -cu Dinamo acasă (duminică, 2 mai, de la ora 18.30); 6 - cu FC Hermannstadt în deplasare (miercuri, 5 mai, de la ora 14.15).


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursa foto (cu rol ilustrativ): FC Viitorul



Citeşte şi:

 
FC Voluntari - FC Viitorul
Cătălin Anghel - „Toate meciurile sunt ca nişte finale pentru noi”

 

FC Viitorul, prima victorie în Liga 1 după aproape două luni. Mijlocaşul Andrei Ciobanu, principalul marcator
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii