Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Voluntari - FC Viitorul Cătălin Anghel - „Toate meciurile sunt ca nişte finale pentru noi”

ro

25 Apr, 2021 18:18 3465 Marime text
  • În clasament, FC Viitorul se află pe locul de baraj, 7, cu 19 puncte, în timp ce FC Voluntari ocupă poziţia a şasea, cu 20 de puncte.

FC Viitorul susţine luni, 26 aprilie, meciul din etapa a treia a turneului play-out din Liga 1, întâlnind în deplasare FC Voluntari.
 
Partida se dispută cu începere de la ora 20.30.
 
În clasament, FC Viitorul se află pe locul de baraj, 7, cu 19 puncte, în timp ce FC Voluntari ocupă poziţia a şasea, cu 20 de puncte.

Toate meciurile sunt ca nişte finale pentru noi. Întâlnim o echipă în formă, cu trei victorii, două egaluri şi o singură înfrângere în ultimele şase partide. FC Voluntari e foarte bine organizată, puternică şi cu multă experienţă. Trebuie să avem un ritm de joc extrem de bun şi bineînţeles să ne creăm ocazii, pentru a putea câştiga. Trebuie să ştim foarte bine ce avem de făcut în teren. În primul rând contează rezultatul. Trebuie să ne facem jocul nostru, să controlăm partida, a prefaţat meciul, duminică, antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel.  

Întâlnim o nouă echipă experimentată şi vrem să continuăm evoluţia bună din meciul cu Gaz Metan Mediaş şi să câştigăm. Era o perioadă destul de lungă de când nu reuşeam să câştigăm. A venit şi victoria şi e un plus pentru moralul grupului. Trebuie să se vadă aceasta pe teren şi la meciul cu FC Voluntari, a spus şi fundaşul Sebastian Mladen.  

Ne aşteaptă un joc foarte greu. Trebuie să avem evoluţia din partida cu Gaz Metan şi să încercăm să marcăm cât mai multe goluri şi să nu primim. Dacă aş marca sau aş da o pasă de gol, ar fi un cadou frumos pentru ziua mea de naştere (n.r. sâmbătă, a împlinit 22 de ani), dar în primul rând contează să câştige echipa şi aş fi cel mai fericit, a arătat şi un alt apărător, Radu Boboc.       


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii