Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte campioana CFR Cluj Gică Hagi - „Avem nevoie de puncte şi ne vom lupta pentru ele“

ro

30 Aug, 2018 13:53 1433 Marime text
După meciul cu FCSB, pierdut la Ovidiu, în etapa a şasea a Ligii 1, cu 1-4 (în care gazdele au evoluat însă din minutul 5 în inferioritate numerică), FC Viitorul are parte de un nou adversar foarte dificil, campioana en-titre a României, CFR Cluj, în deplasare!

Meciul se joacă în runda a şaptea, duminică, 2 septembrie, de la ora 18.30.

În clasament, CFR Cluj se află pe locul doi, cu 12 puncte, în vreme ce FC Viitorul ocupă poziţia a 11-a, cu şapte puncte.

Deplasare grea, din toate punctele de vedere. Întâlnim campioana României, o echipă puternică, cu un lot foarte valoros. Mergem însă încrezători, să ne jucăm şansa. Încercăm să fim noi, să ne facem jocul, ţinând cont însă şi de adversar. Sperăm să venim acasă cu victorie sau egal. Avem nevoie de puncte şi ne vom lupta pentru ele. Am încredere că vom face un joc bun. Pe jocul cu mingea, posesie, acţiuni ofensive, mingi băgate în careu suntem printre cele mai buni în meciurile de până acum. Cred că am produs fotbal, dar trebuie să fim mai atenţi în jocul fără minge, la dueluri. Sper ca la Cluj să nu mai primim cartonaş roşu, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.   


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii