Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul e lider detașat în play-out Gică Hagi - „Sunt mulțumit de jucători și de spiritul pe care l-au avut“

ro

08 Jul, 2020 00:00 3245 Marime text
  • În etapa a opta, FC Viitorul a remizat în deplasare cu FC Voluntari, dar echipa de pe litoral merita victoria.
  • Gică Hagi a operat cinci schimbări în formație față de partida precedentă.
  • FC Viitorul are șapte puncte avans în ierarhia din play-out față de a doua clasată.
 
Distanța dintre liderul clasamentului play-out al Ligii 1, FC Viitorul, și a doua clasată, FC Voluntari, se menține la șapte puncte și după etapa a opta, în care cele două echipe au remizat fără goluri la Voluntari.

Echipa de pe litoral a acumulat 35 de puncte până acum, având patru victorii, trei egaluri și un eșec în opt partide, golaveraj 14-9. În ciuda egalului alb, FC Viitorul ar fi meritat victoria,
având bune ocazii de gol, iar după pauză dominând categoric partida. „Un meci echilibrat, am venit să luăm trei puncte. Știam că întâlnim o echipă în formă, care joacă un fotbal bun, în fața căreia trebuie să stăm bine și defensiv. Prima repriză a fost mult mai echilibrată, dar în a doua am dominat, am avut ocazii. Puteam să marcăm și să câștigăm lejer. Dar acesta e fotbalul. Sunt mulțumit de jucători și de spiritul pe care l-au avut“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

„Îmi place să fac schimbări din când în când“


Față de meciul anterior din play-out, 1-0 cu Dinamo la Ovidiu, „Regele“ a schimbat cinci jucători în echipă, fiind mulțumit de cum au jucat elevii săi și la Voluntari. „A trebuit să fac și niște schimbări în echipă, întrucât jucăm la puține zile distanță și le-am dat spațiu și celorlalți. După pauză, am acoperit mult mai bine spațiile, am recuperat multe mingi. Îmi place să fac schimbări din când în când, pentru că am un lot bun și trebuie să le dau tuturor posibilitatea să joace, să aibă teste din care să analizez evoluția lor. Sunt mulțumit de titulari, dar și de cei care au intrat apoi, din minutul 60. Mi-a plăcut mult și de Luis Munteanu, care a avut ocazii, a început meciul foarte bine. Și el, și Ganea au fost foarte buni în prima repriză. Chițu a avut un randament foarte bun și a rezistat 90 de minute. Sunt mulțumit de tot ce am făcut“, a mai spus Hagi.

Următorul meci, contra Academicii Clinceni


În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Poli Iași - Sepsi Sf. Gheorghe 3-1, Academica Clinceni - Dinamo 1-3 și Chindia Târgoviște - FC Hermannstadt 0-1. Clasament: 1. Viitorul - 35p, 2. Voluntari - 28p, 3. Clinceni - 26p, 4. Hermannstadt - 24p (un meci în minus), 5. Sepsi - 24p, 6. Poli Iași - 21p, 7. Dinamo - 20p (două meciuri în minus), 8. Chindia - 17p (un meci în minus). În etapa viitoare, se vor juca meciurile: vineri, 10 iulie, de la ora 18.00 - FC Viitorul - Clinceni; sâmbătă, 11 iulie, de la ora 17.30 - Hermannstadt - Voluntari; duminică, 12 iulie, de la ora 18.00 - Dinamo - Poli Iași; luni, 13 iulie, de la ora 18.00 - Sepsi - Chindia.


Sursa foto: FC Viitorul 

Citește și:

Remiză între FC Viitorul și FC Voluntari. De ce nu a jucat Rivaldinho
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii