Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remiză între FC Viitorul și FC Voluntari. De ce nu a jucat Rivaldinho

ro

06 Jul, 2020 21:54 3065 Marime text

• FC Viitorul este liderul clasamentului, iar FC Voluntari ocupă locul doi în clasament


FC Viitorul și FC Voluntari, primele două clasate în clasamentul play-out al Ligii 1, s-au întâlnit în această seară la Voluntari, în derby-ul etapei a opta a campionatului.

Deși a condus meciul, pe alocuri cu autoritate, FC Viitorul nu a reușit să marcheze. Cum nici gazdele nu au făcut-o, partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, care menține o distanță de șapte puncte (35 - 28) între formația de pe litoral și urmăritoarea sa.

O partidă pe care gazdele o abordau după cinci victorii consecutive, dar în care au tremurat serios încă din primele minute la incursiunile lui Ganea, Munteanu sau Chițu, care au trecut pe rând pe lângă deschiderea scorului în primele 45 de minute.

Fără golgheterul Iancu în formula de start, Boboc, Achim, Ciobanu și Rivaldinho - toți titulari în succesul cu Dinamo din urmă cu o etapă - Viitorul a rămas aceeași echipă cu un joc precis, care a împins treptat jocul în jumătatea adversă, iar ocaziile apărute în prima jumătate a partidei au venit firesc.

Viitorul a dominat clar și repriza secundă, a irosit noi ocazii prin Iancu, Chițu, Boboc sau Dussaut, ultimul trimițând mingea în bară, dar tabela a rămas nemodificată până la final. O superioritate totală a formației noastre, gazdele trecând cu greu mijlocul terenului în a doua repriză!, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a jucat cu: Tordai - Dussaut, Mladen, Ghiţă, De Nooijer (62 Boboc) - C. Matei (80 P. Iacob), Artean, Casap (62 Achim) - Chiţu, L. Munteanu (62 G. Iancu), G. Ganea (80 A. Pitu).

În acest meci, FC Viitorul nu a putut conta pe unul dintre jucătorii de bază, atacantul Rivaldinho, care s-a accidentat la ultimul antrenament și a devenit astfel indisponibil pentru partida cu formația ilfoveană. Brazilianul a suferit o entorsă la gleznă după un contact mai energic la ultima sesiune de pregătire și prezența sa la meciul din această seară a devenit imposibilă.

În etapa viitoare, FC Viitorul se va duela pe teren propriu cu Academica Clinceni, vineri, 10 iulie, de la ora 18.00.  

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii