Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul ataca a patra victorie consecutiva

ro

31 Oct, 2009 01:15 1236 Marime text
farul.jpgPentru meciul de la malul Dunării va reveni în lotul constănţenilor şi mijlocaşul Vasilică Cristocea, recuperat după o accidentare care l-a făcut să rateze partidele cu FCM Bacău şi Cetatea Suceava

„Marinarii" speră să continue seria rezultatelor pozitive din ultimele meciuri şi după partida programată astăzi, cu începere de la ora 11.00, la Galaţi, cu echipa locală Dunărea, din etapa a XII-a a Ligii a II-a.

Cu trei succese consecutive şi fără gol primit, formaţia pregătită de Marius Şumudică s-a apropiat la doar trei puncte de locurile care permit promovarea în Liga I. Cu un program încărcat în ultima perioadă, tehnicianul Farului a declarat că oboseala acumulată în urma meciurilor jucate o dată la trei zile nu-şi va pune amprenta la partida de la Galaţi, însă recunoaşte că nu va avea un meci uşor. „Va fi un joc greu, împotriva unei echipe care de curând şi-a schimbat antrenorul, iar acest lucru produce de fiecare dată un şoc printre coechipieri. În plus, am înţeles că au făcut jocuri mai bune sub comanda lui Viorel Tănase. Oricum, noi mergem să câştigăm pentru că nu avem altă variantă. Mă îngrijorează puţin faptul că ar putea interveni şi oboseala din cauza faptului că jucăm din două în două zile, însă în acest moment nu prea contează. Dacă ei îşi doresc victoria din momentul când intră în teren, o să reuşească, numai să fie concentraţi la ora jocului", a spus Marius Şumudică. Tehnicianul constănţean îl va putea folosi în meciul de mâine şi pe Vasilică Cristocea, recuperat după accidentarea suferită săptămâna trecută. Vor lipsi în continuare din lotul Farului portarul Adrian Vlas, înlocuit în continuare de Sardescu şi mijlocaşul Dejan Rusmir, care va fi apt de joc abia săptămâna viitoare. De cealaltă parte, tehnicianul gălăţenilor, Viorel Tănase, nu va putea conta pe atacantul Ionuţ Enache, accidentat de mai multă vreme. Lotul „marinarilor" pentru această întâlnire este format din: Sardescu, Florin Dobre - portari; Măţel, Diogo Da Silva, Papp, Barbu, Buzea, Gaston Mendy, Paşcovici - fundaşi; Diogo Andrade, Bogdan Andone, Ben Teekloh, Păcuraru, Cristocea, Cosmin Matei, Mansur - mijlocaşi; Chico, Marius Ene - atacanţi. În altă ordine de idei, patronul Farului a achitat primele promise pentru victoria cu Cetatea Suceava, urmând ca în cursul săptămânii viitoare să fie plătite şi salariile restante de pe luna septembrie. După 11 etape, formaţia constănţeană ocupă locul 4 în clasamentul seriei I, la egalitate de puncte (19) cu Sportul Studenţesc şi la trei puncte de locul secund ocupat de Concordia Chiajna, în timp ce Dunărea se clasează pe poziţia a 11-a, cu 13 puncte. Partida de la Galaţi, dintre Dunărea şi FC Farul, va fi condusă la centru de Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe), ajutat la cele două margini de Joszef Fodor (Odorheiu Secuiesc) şi Mihai Gheorghe (Bucureşti).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii