Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Raluca Sârghe - Simes, noua antrenoare a echipei feminine

ro

30 Jun, 2023 11:26 1491 Marime text
 

Începând de astăzi, noua antrenoare a echipei feminine a Farului Constanța este Raluca Sârghe-Simes.

Fostă internațională a României, Raluca Sârghe-Simes a evoluat ca jucătoare la Clujana Cluj și Olimpia Cluj, cu care a câștigat opt titluri de campioană, apoi a jucat în Turcia, unde a obținut alte cinci titluri de campioană.

După o primă experiență ca antrenoare la Konak Belediyespor, Raluca Sârghe-Simes a pregătit de la începutul acestui an formația Carmen București, cu care a încheiat campionatul pe locul 3 și a câștigat apoi Cupa României, chiar împotriva campioanei Universitatea Cluj.

Mă bucur că voi pregăti echipa Farului și de abia aștept să mă întâlnesc cu fetele și să începem antrenamentele. Este o onoare să lucrez pentru Gheorghe Hagi, pentru care performanța este pe primul loc și ne dorim ca si noi, prin echipa de fete, să aducem titlul de campioană la Constanța, a declarat noua antrenoare a Farului Constanța.


Fostul antrenor al formația de pe litoral, Ionuț Florea (cel care a condus staff-ul tehnic cu care Farul a promovat în Liga 1), a preluat echipa națională feminină Under-15 a României.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Echipa feminină Farul Constanța a transferat-o pe Ioana Bortan, căpitanul Naționalei României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii