Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

24 Mar, 2024 16:02 974 Marime text
 
Parcurs perfect pentru echipa feminină de fotbal Farul Constanța în turneul play-off al Superligii.

Astăzi, 24 martie 2024, formația de pe litoral, a doua în clasament, a realizat a treia victorie din tot atâtea meciuri, învingând pe teren propriu liderul Politehnica Timișoara, scor 3-0 (2-0).

Au marcat: Istrate (15, 23) și Gnaly (90+3).

Din minutul 59, Farul a jucat în inferioritate numerică, după ce atacantul Laura Rus a primit cartonașul roșu, în urma a două galbene.

Pentru Farul (antrenor, Raluca Sîrghe-Simes) au evoluat: Onyango - Stancu (80 Enez), Colesnicenco, Stanciu, Bogoș - Deca (80 Gnaly), Bortan, Iordăchiuși - Istrate, Rus, Chiper (80 Băcanu).

În urma acestui succes, Farul s-a apropiat la trei puncte de Poli Timișoara (38 - 35).  
 

Victorie uriașă pentru echipa feminină a Farului în confruntarea cu Politehnica Timișoara, actualul lider (încă), 3-0, după un meci dominat, controlat în totalitate.

Farul a marcat de două ori în prima repriză, de fiecare dată prin Istrate, însă și-a creat și alte situații clare la poarta adversă.


Și, chiar dacă din min.59 Farul a evoluat în inferioritate după ce Laura Rus a primit al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu, acest lucru nu s-a observat și pe tabelă.

Mai mult, în min.90+3, Gnaly a finalizat din interiul careului cu un șut plasat, 3-0 scor final. 

De mentionat și evoluția foarte bună a portăriței Lilian Onyango, care a intervenit mereu promt la fiecare minge ajunsă în careul Farului și a securizat un succes care apropie formația noastră la numai trei puncte de primul loc, se arată pe site-ul oficial al Farului.


În etapa viitoare, a 4-a din play-off, Farul va întâlni, tot pe teren propriu, sâmbătă, 30 martie 2004, de la ora 14.00, actuala campioană, Universitatea Cluj.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii