Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

ro

22 Mar, 2024 17:00 1024 Marime text

 
  • În sezonul regular, la Timișoara a câștigat Farul, iar la Ovidiu s-a impus Politehnica.  
 
Cu punctaj maxim după primele două meciuri din turneul play-off al Superligii 2023/2024, echipa feminină de fotbal Farul Constanța primește vizita liderului clasamentului, formație care are șase puncte avans.
 
Partida Farul - Politehnica Timișoara se joacă duminică, 24 martie 2023, de la ora 13.00, pe arena principală a bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu. Intrarea la meci este liberă. „Așteptăm suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion să ne susțină. Data trecută, când am jucat acasă, cu Banat Girls, a fost tribuna plină, ceea ce ne-a încântat. Fetele au simțit căldura fanilor. Nu ne gândim la ce a fost în trecut. Suntem pregătite să înfruntăm meciul de duminică”, a declarat Raluca Sârghe-Simes, antrenoarea Farului.
 
Poli a pierdut în etapa precedentă
 
După două etape din play-off, clasamentul se prezintă astfel: 1. Politehnica Timișoara - 38p, 2. Farul - 32p, 3. AS FC Universitatea Cluj - 29p, 4. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc - 24p. Echipa de pe litoral s-a impus în cele două runde, 2-1 în deplasare cu Universitatea Cluj și 3-2, tot pe teren străin, cu Csikszereda. De cealaltă parte, formația timișoreană a înregistrat o victorie (3-0 acasă cu Csikszereda) și un eșec (0-1 tot pe teren propriu cu Universitatea Cluj), ceea ce le-a permis fotbalistelor de la Farul să se apropie la șase puncte.
 
„Ne batem pentru fiecare punct“
 
În sezonul regular, la Timișoara a câștigat Farul (2-1), iar la Ovidiu s-a impus Politehnica (4-2). „Poli Timișoara e o echipă care oricare alta. Cum am spus, ne batem pentru fiecare punct. Jucăm primul meci acasă din play-off și sperăm ca lumea să fie alături de noi, iar la sfârșit să ieșim victorioase. Ne-au învins la Constanța, dar și acel meci l-am dominat. Fotbalul este imprevizibil și au ieșit ele învingătoare. Dumninică, vom da totul să câștigăm noi“, a spus atacantul Laura Rus. 
 
„Sperăm să învingem“
 
Farul speră să obțină acum încă un succes, prin care să reducă la trei puncte distanța față de Politehnica Timișoara. „Căutăm să ne apropiem cât mai mult de lider și în cele din urmă să luăm campionatul. Îi așteptăm pe fani la meci să ne susțină. În etapa trecută, cele de la Poli s-au încurcat, iar noi am câștigat și am reușit să reducem din diferență. Sperăm să învingem“, a menționat și fotbalista faristă Ioana Stancu.          
 
„Farul suntem toți“
 
„Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Întâlnim liderul și suntem foarte motivate. Suntem o echipă unită și tratăm fiecare meci cu seriozitate. Nu e vorba numai de revanșă, ci de victoria în sine, pentru că avem nevoie de puncte. Vrem să ne atingem obiectivul. Așteptăm cât mai mulți suporteri la meci, pentru că prezența lor contează. Până la urmă, Farul suntem toți”, a arătat și  Olga Iordăchiuși.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României
 
Fotbalistele de la Farul Constanța, o nouă victorie în deplasare, venită în prelungiri!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii