Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Imagine de senzație cu o fetiță, la partida cu CFR Cluj. „Mamaie, ai grijă de păpușile mele, sunt la meci!“

ro

03 Mar, 2024 09:15 1394 Marime text
 
O fetiță a oferit imaginea serii, în tribună la meciul Farul Constanța – CFR Cluj 1-1, din etapa a 29-a a sezonului regular din Superliga 2023/2024.

Micuța fană a „marinarilor“ a fost fotografiată în zona de lângă masa presei cu un mesaj nostim, „Mamaie, ai grijă de păpușile mele, sunt la meci, îmi susțin echipa dragă. Forța Farul! Budi, vreau tricoul tău!“.

Postată pe pagina de Facebook a Farului, cu mesajul  „Cel mai frumos mesaj al serii“ și cu haștag-urile #FarulSuntemToti #DoarFarul #FarulForever, imaginea cu fetița s-a viralizat rapid.

Anterior, la meciul de la Ovidiu cu Dinamo, pierdut cu 0-2 de campioana României, a făcut senzație o altă imagine cu un copil, susținător al Farului, Dumi (șase ani), care a fost surprins plângând în tribună, necăjit de scorul înregistrat pe tabelă.
 
Ulterior, cei de la Farul l-au găsit pe băiețel și l-au invitat la stadion, unde s-a întâlnit cu managerul tehnic al campioanei României, Gheorghe Hagi, și cu jucătorii. Dumi a fost adus și în vestiar, unde „marinarii“ l-au întâmpinat cu aplauze. Dumi a bătut palma cu toți jucătorii, iar căpitanul de echipă, Ionuț Larie, i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor fotbalișilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului constănțean. Nu în ultimul rând, Dumi a primit și un cadou special, o minge semnată de Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria României.   
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


Farul Constanța
Lacrimi de mic suporter! Povestea băiețelului care a emoționat întreaga Românie la meciul cu Dinamo (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii