Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța. Gică Popescu, către fiul său, Nicolas „Să crezi în visurile tale și să lași oportunitățile să-ți invadeze viața!“ (GALERIE FOTO)

ro

19 Jan, 2022 00:00 4529 Marime text


 
  • În vârstă de 19 ani, Nicolas se antrenează pentru meciurile care vin, primul fiind cel cu FC U Craiova 1948.
  • Gică Popescu a postat pe Facebook un mesaj emoționant adresat fiului său, cu ocazia aniversării acestuia.
  • Un alt tânăr jucător al Farului, mijlocașul ofensiv Enes Sali (15 ani), privește și el cu optimism la bătăliile care îl așteaptă în 2022.
 
După ce a debutat în Liga 1 anul trecut, cu Farul Constanța, tânărul mijlocaș Nicolas Popescu, fiul fostului mare fotbalist Gică Popescu, este pregătit pentru noi provocări în tricoul alb-albastru, fie că e vorba de Liga 1, de Liga a 3-a (cu Farul 2) ori de întrecerea juniorilor Liga Elitelor.
 
La 19 ani, vârstă pe care a împlinit-o la începutul acestei luni, Nicolas se antrenează pentru meciurile care vin, primul fiind cel cu FC U Craiova 1948, pe care „marinarii“ îl vor disputa luni, 24 ianuarie, la Ovidiu, în etapa a 22-a a LIgii 1. „Au fost două săptămâni grele, intense, ca în orice cantonament. Ne-am antrenat foarte bine, am acumulat pe plan fizic și cred că suntem pregătiți pentru începerea campionatului. Eu mă simt bine, am avut în ultimele zile o mică problemă la inghinali, dar sper să-mi revin repede și să continui forma bună. Mai avem nouă finale de jucat în play-off. Trebuie să scoatem maximum din ele, să câștigăm tot, dacă se poate. Trebuie să o luăm pas cu pas, iar prima dată să ne gândim la meciul cu Craiova, care e foarte important. Sper ca, în acst an, fanii să poată veni toți la stadion și să ne încurajeze, să nu mai fie restricții. Oricum, sunt sigur că vor fi prezenți în număr mare și ne vor ajuta foarte mult“, a declarat fotbalistul, la Farul TV.
 
Obiectivele
 
Angrenat pe trei planuri, Liga 1, Liga a 3-a și Liga Elitelor, Nicolas Popescu e bucuros că are posibilitatea să facă parte din atâtea competiții. „E greu, dar e frumos, că avem unde juca. Toate competițiile sunt foarte importante. Ne dorim promovarea în Liga a 2-a, iar la Liga Elitelor câștigarea campionatului. La Liga 1 sper să am cât mai multe prezențe și să reușim intrarea în play-off. La echipa națională, avem în fața Turul de Elită și sperăm să ducem România la Euro și să lăsăm o impresie plăcută acolo“, a mai spus Nicolas.
 
De la tată la fiu
 
În prezent președintele clubului Farul Constanța, Gică Popescu a postat pe Facebook un mesaj emoționant adresat fiului său, atunci când acesta a împlinit 19 ani. „Îți doresc din tot sufletul putere și scopuri mari, sănătate și, oricât de greu îți va fi, să nu uiți niciodată să zâmbești. Să crezi în visurile tale și să lași oportunitățile să-ți invadeze viața. Oriunde te-ar duce viața, eu voi fi mereu alături de tine și te voi susține în tot ceea ce vei face. La mulți ani, Nico! Te iubesc!“, a fost mesajul „Baciului“.
 
„Vă așteptăm cu drag la stadion, să vă facem fericiți!“
 
Un alt tânăr jucător al Farului, mijlocașul ofensiv Enes Sali (15 ani), cel mai tânăr debutant din Europa la echipa națională de seniori, privește și el cu optimism la bătăliile care îl așteaptă în 2022.
 
„Am trecut cu bine de perioada de pregătire, a fost bună pentru noi, iar acum ne gândim numai la victorie. Mă simt foarte bine, sunt pregătit și abia aștept să intrăm în linie dreaptă. Va fi o luptă strânsă pentru play-off, dar noi trebuie să ne facem jocul și să luptăm meci de meci. Îmi doresc să joc cât mai mult, să-mi ajut echipa și să marchez cât mai mult. Dacă voi avea evoluția mea obișnuită, va fi bine. În ultimele două partide, am întâlnit Dinamo, au fost partide grele, dar ne-am făcut treaba, iar acum ne gândim la Craiova. În 2022, îmi propun să joc cât mai bine, să am cât mai multe meciuri și goluri și să evoluez cât mai mult și la lotul national“, a punctat Enes, care a avurt un mesaj și pentru suporterii Farului: „Vă așteptăm cu drag la stadion, să vă facem fericiți!“.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța, ZIUA de Constanța și Facebook (Gheorghe Popescu)
 
Citește și:
 
Farul Constanța. Nicolas Popescu, debut în Liga 1
„Așteptam de mult acest moment. Sunt fericit că a venit și rândul meu“ (galerie foto + video)


Perla "marinarilor"
Tânărul Enes Sali a înrămat tricourile cu care a debutat la Farul și la echipa națională (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii