Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Perla "marinarilor" Tânărul Enes Sali a înrămat tricourile cu care a debutat la Farul și la echipa națională (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

17 Dec, 2021 20:13 3208 Marime text

 
  • Fotbaliștii de la Farul Constanța, alături de membrii staff-urilor echipei, prieteni ai clubului şi reprezentanți ai sportului constantean, au participat în această seara, la hotelul Iaki, la o intalnire relaxanta, care a marcat sfârșitul de an.
Jucători, dar și președintele Farului, Gică Popescu, au prefațat meciul cu Dinamo, care încheie anul, dar și evoluția echipei din restul sezonului, unul în care, grație unirii din vara, bradul Farul a revenit în Liga 1.
 
Dintre fotbalişti, au vorbit căpitanul echipei, Ionuț Larie, dar și Alexi Pitu, Constantin Grameni şi tânărul de 15 ani Enes Sali, care a devenit cel mai tânăr jucător din Europa care a debutat la Naționala de seniori a țării sale.

Enes a dezvăluit ca a înrămat tricourile cu care a debutat la Farul, dar și la echipa națională. 

La întâlnirea din această seară au participat şi Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Florina Cristache, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Lucian Cârjă şi Stere Guteanu, preşedintele, respectiv secretarul general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa.
   











Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii