Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolas Popescu și-a prelungit contractul cu Farul Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

19 Jul, 2022 14:26 1748 Marime text

Mijlocașul Nicolas Popescu a semnat, astăzi, în prezența președintelui clubului, Gheorghe Popescu, și a directorului sportiv Zoltan Iasko, prelungirea contractului său cu formația de pe litoral, pentru o perioadă de trei ani.

Născut la 2 ianuarie 2003, Nico (fiul lui Gheorghe Popescu) este unul dintre cei mai talentați tineri jucători ai echipei constănțene.

Format la Academia Gheorghe Hagi, Nicolas Popescu este international de junior al României și a debutat deja și în primul eșalon, pe 25 iulie 2021, într-o partidă câștigată de Farul, scor 2-0, cu Gaz Metan Mediaș.

Mult succes în tricoul alb-albastru, Nico!, este mesajul grupării de pe litoral.



Nicolas Popescu s-a declarat foarte fericit că are posibilitatea să rămână la echipa constănțeană.

Farul e echipa care m-a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc. Mi-am propus să muncesc în continuare bine și sper să am cât mai multe rezultate și performanțe cu acest club. Faptul că se acordă multă încredere tinerilor a contat clar în opțiunea mea. Este adevărat că, în această vară, au venit jucători valoroși, cu nume, dar știu că se acordă în continuare credit tinerilor. Noi trebuie să muncim foarte mult ca să ne câștigăm locul în echipă. Pentru noi, trebuie să fie o motivație în plus, avem ce învăța de la fiecare în parte. Sunt aici de la 15 ani, am crescut în acest concept, știu ce se cere și cum trebui să jucăm. Încerc să pun aceste lucruri în aplicare și să demonstrezce pot, în următoarele meciuri. Nu mi-am schimbat numărul de pe tricou, față de sezonul trecut, și cred că voi rămâne cu el până la final, a menționat fiul lui Gică Popescu.

Va fi un sezon dificil, ca oricare altul. Fiecare echipă s-a întărit, dar cred că și noi am transferat, avem un lot foarte competitiv și cred că vom face un sezon mai bun ca cel de anul trecut. Am revenit de la Campionatul European, am început pregătirea, suntem concentrați pe ce avem de făcut în noul sezon și sperămsă începem să prindem și noi cât mai multe minute (Nicolas Popescu)

Cu FCU Craiova 1948 a fost o victorie foarte importantă, frumoasă, muncită. Ne așteaptă un sezon greu, cu meciuri dificile, dar eu am încredere în echipă, în lotul pe care-l avem și cu siguranță vom avea un cuvânt greu de spus în acest sezon. Pe fani i-am simțit călduroși ca la fiecare partidă, sperăm să fie lângă noi în număr mare pe tot parcursul campionatului (Nicolas Popescu)    


Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii