Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fanii au ales Gabriel Ilie, revelaţia anului 2020 la HC Dobrogea Sud Constanţa

ro

07 Jan, 2021 00:00 3140 Marime text
  • Suporterul care a câştigat tricoul HCDS oferit de club la această secţiune este Cristian Cutova.
  • În vârstă de 21 de ani, Gabriel Ilie a participat la finele anului trecut, în premieră, la o acţiune a echipei naţionale de seniori.
  • Interul stânga al echipei de pe litoral a cochetat în trecut cu loturile României de juniori şi tineret.
 

În urma voturilor suporterilor, interul stânga Gabriel Ilie (21 de ani) a fost desemnat „Revelaţia Anului“ în cadrul Premiilor HC Dobrogea Sud Constanţa pe 2020. Iar în urma validării înscrierilor şi a tragerii la sorţi, fanul care a câştigat tricoul HCDS oferit de club la această secţiune este Cristian Cutova.

În cadrul categoriei „Revelaţia Anului“ au mai primit voturi handbaliştii Alexandru Andrei, Dan Vasile, Daniel Susanu, Onur Ersin, Vitaly Komogorov şi Ciprian Şandru. Născut pe 11 martie 1999, Gabriel Ilie (1,97 m / 83 kg) a participat la finele anului trecut, în premieră, la o acţiune a echipei naţionale de seniori. A fost un stagiu de pregătire desfăşurat la Bucureşti, la care selecţionerul Rareş Fortuneanu a evaluat potențialul mai multor tineri handbaliști români cu perspective de a evolua în prima reprezentativă. De la HCDS a fost convocaţi Daniel Vasile (23 de ani, portar), Alexandru Andrei (22 de ani, extremă) și Gabriel Ilie.

Acesta din urmă a cochetat în trecut cu loturile României de juniori şi tineret şi e hotărât ca acum, fiind convocat şi la echipa mare (în urma evoluţiilor bune din acest sezon cu HC Dobrogea Sud), să-şi joace şansa şi să rămână în atenţia selecţionerului Rareş Fortuneanu.
 

„Sper să o țin tot așa“

„Antrenamentele sunt foarte intense, exact ce ne trebuie nouă, tinerilor. Vom primi un program de pregătire pentru viitor, să ne putem continua creșterea. Antrenorul ne-a spus că noi vom fi următoarea generație a echipei naționale și trebuie să ne familiarizăm cu sistemele de joc. A vrut să ne vadă și ne va monitoriza și la următoarele acțiuni. Sunt fericit că am ajuns să mă antrenez la cel mai înalt nivel și sper să o țin tot așa. Îmi doresc să am prestații tot mai bune la Constanța și să câștigăm toate meciurile”, a spus Gabriel Ilie, potrivit site-ului oficial al HC Dobrogea Sud.

HC Dobrogea Sud oferă două tricouri şi în cadrul concursului de Crăciun 2020 „Moşul HCD”, în care câştigătorii au fost desemnaţi fanii Răzvan Rebegea şi Ana-Maria Marinescu.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)


Citeşte şi:

HC Dobrogea Sud. Premieră pentru Alexandru Andrei şi Gabriel Ilie
„Este un vis să joci în tricoul echipei naționale“


Superlativele anului 2020 la HC Dobrogea Sud Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii