Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Evoluție de senzație! Simona Halep a învins-o clar pe Paula Badosa, numărul doi mondial, și a avansat la turneul de la Madrid

ro

30 Apr, 2022 21:34 3333 Marime text
  • Jucătoarea din Constanța a făcut spectacol și s-a impus categoric, în două seturi.  


Simona Halep a disputat în această seară partida din turul doi al turneului de la Madrid, întâlnind-o pe Paula Badosa, din Spania, a doua jucătoare a lumii și principala favorită a întrecerii.

Aflată pe locul 21 în clasamentul mondial, jucătoarea din Constanța a făcut un meci mare, cu lovituri de pe altă planetă, și nu i-a dat nicio șansă lui Badosa, pe care a învins-o categoric, în două seturi, 6-3, 6-1.

În urma acestui succes, Simona Halep a avansat în turul trei (optimi de finală).

În primul set, Simona a condus cu 2-0, după care jucătoarea spaniolă a revenit și a trecut în avantaj cu 3-2, însă din acest punct constănțeanca a dominat categoric și s-a impus cu 6-3.

Setul secund a fost fără istoric, Halep având 5-0, iar Badosa (care, la 0-3, a cerut intervenție medicală, acuzând dureri la umăr) reușind numai să nu piardă cu 0-6 și câștigând un game pe final.     

Am jucat contra unei sportive extrem de valoroase, dar la Madrid mă simt foarte bine. Le mulțumesc spectatorilor pentru atmosfera deosebită creată. Am jucat bine în cele două meciuri. Vreau să devin mai bună ăn fiecare zi. Să-l am alături pe Patrick Mouratoglou (n.r. antrenorul ei) e o onoare și o plăcere, a declarat Simona.   


În meciul următor, jucătoarea din Constanța va întâlni învingătoarea din partida Cori Gauff (SUA, 16 WTA) - Yulia Putintseva (Kazahstan, 44 WTA). 

UPDATE 1:

În optimi, Simona Halep o va întâlni luni, 2 mai, pe Cori Gauff (18 ani), ora de start urmând a fi anunțată. Tânăra americancă a învins-o pe Yulia Putintseva cu 6-1, 2-6, 6-4.

UPDATE 2:

Partida va începe în jurul orei 17.00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.  
  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii