Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eugenie Bouchard, învinsă de Simona Halep în finala pentru "lovitura anului" în Fed Cup

ro

03 Jan, 2019 07:01 2199 Marime text
Simona Halep a câștigat titlul pentru “lovitura anului” în FedCup, cu o super execuție în partida cu Viktorija Golubic, în duelul România - Elveția, care a avut loc la Cluj, scrie digisport.ro.

Organizatorii competiției, cei de la ITF, au selectat cele mai bune 32 de lovituri din 2018 în confruntările din FedCup, iar între acestea s-au creat "meciuri", pornindu-se de la 16-imi de finală, fază a competiției în care Simona Halep a înfruntat-o pe Ashleigh Barty.

Cu această lovitură, Simona Halep a trecut clar de Barty pentru a obține calificarea în optimile de finală pentru “lovitura anului în FedCup”, fază a competiției în care românca s-a duelat cu Sofia Kenin, care a reușit o lovitură superbă în SUA - Cehia. Cu toate astea, Halep a ajuns în sferturile de finală pentru un duel cu Aryna Sabalenka și o lovitură reușită de jucătoarea din Belarus împotriva Germaniei.

Simona Halep a mers mai departe, în semifinale, unde lovitura ei a fost votată de mai multe ori decât cea a Katerinei Siniakova, într-un meci cu SUA. În fine, finala pentru “lovitura anului în FedCup” a adus-o în fața Simonei Halep pe Eugenie Bouchard, o altă favorită a fanilor, care reușise o execuție spectaculoasă în Canada - Ucraina. A fost o confruntare câștigată la limită de Simona Halep, care a obținut 53 la sută dintre voturile exprimate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii