Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Era ceva fantastic dacă și egalam“ Gică Hagi a trimis pe teren tinerii, iar FC Viitorul s-a apropiat pe tabelă de Dinamo (galerie foto)

ro

29 Oct, 2019 00:00 2287 Marime text
FC Viitorul a cedat cu 2-3 în disputa cu Dinamo din deplasare, după ce „câinii roșii“ au condus cu 3-0 până în minutul 76. În partea secundă, Gică Hagi a mizat pe tineri (dintre cei nou introduși pe teren, unul, Louis Munteanu, debutând cu acest prilej în Liga 1), iar pe final oaspeții puteau și egala!

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a subliniat că echipa sa a primit cele trei goluri foarte ușor. „Am început meciul foarte bine și am avut ocazii, însă n-am marcat. Au venit apoi două greșeli individuale și Dinamo a înscris. La pauză, am zis că în fotbal se poate întâmpla orice. Am luat însă iar un gol prea ușor. Din minutul 60 însă, am făcut ce trebuie, am arătat că suntem o echipă bună. În final, a ieșit un meci frumos. Am avut ocazia de a face 3-3, la acea situație în care mingea a fost scoasă de pe linia porții. În repriza a doua, am avut pe teren o echipă mult mai tânără. Închei meciul pe de o parte supărat, dar pe de altă parte încântat de ce am văzut în ultima jumătate de oră, când am fost peste Dinamo, am creat ocazii și am marcat, revenind de la 0-3. Într-un astfel de meci dificil, copiii au reacționat foarte bine. Sunt tineri de la noi din casă, iar acest lucru mă bucură foarte tare. Era ceva fantastic dacă și egalam“, a spus Hagi.

„Mă bucur că am mizat pe ei“


În partea secundă, „Regeleׅ“ i-a trimis pe teren pe Andrei Ciobanu (din minutul 46), pe Louis Munteanu (din minutul 63) și pe Alexi Pitu (din minutul 75). „Copiii din Academie care au intrat au întors rezultatul. Pe un stadion dificil, au făcut față. Mă bucur că am mizat pe ei. Celelalte momente le aruncăm la gunoi, le analizăm și mergem mai departe. În fotbal, mai apar și greșelile mari individuale. Am făcut golurile cadou, ceea ce ne-a costat. Dinamo era într-o formă bună, are un lot bun. Noi am avut momente foarte bune, dar și mai puțin bune. Dinamo era în corzi, nu mai putea, iar noi atacam cu copii să facem 3-3. Am marcat un gol frumos, Boboc a făcut un meci fantastic“, a mai spus managerul tehnic al FC Viitorul.
Iancu să aibă răbdare

Unul dintre cele două ale Viitorului din Ștefan cel Mare i-a aparținut lui Gabi Iancu, cel care a ajuns la opt reușite în acest sezon și se menține pe primul loc în clasamentul golgeterilor Ligii 1. „Gabi are o creștere importantă în joc, arată din ce în ce mai bine. Trebuie să aibă răbdare și să muncească pentru a ajunge la un nivel foarte bun. Va veni și acel lucru într-o zi (n.r. convocarea la echipa națională), întrucât el are calitate mare. O știți cu toții, a arătat-o, îl cunoaștem. E mai bine, dar mai are mult de muncă. Eu îi sprijin pe toți să iubească fotbalul și să-l respecte. A te dedica unei meserii înseamnă să te sacrifici și să suferi“, a menționat Gică Hagi.

Sursa foto: FC Viitorul 

Citește și:

Louis Munteanu, un alt fotbalist debutat în Liga 1 de FC Viitorul. Al 39-lea!
FC Viitorul, eșec la limită cu Dinamo, care, cu un sfert de oră înainte de final, conducea cu 3-0!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii