Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipă de Superligă, din nou pe stadionul „Mihai Naca“ Meci amical la Constanţa, între Tomitanii Constanţa şi CSM Bucureşti

ro

23 Feb, 2018 00:00 2348 Marime text
Stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa găzduieşte sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11.00, meciul amical de rugby dintre echipele Tomitanii Constanţa (liderul Diviziei Naţionale de seniori) şi CSM Bucureşti (formaţia de pe locul trei în Superligă, primul eşalon valoric al rugby-ului românesc). Cele două echipe efectuează în această săptămână un stagiu de pregătire în comun la Constanţa şi au fixat în program şi această confruntare de verificare.

Pregătită de Cristian Cojocaru, tânăra formaţie de pe litoral (nou promovată) a încheiat anul 2017 la diferenţă de cinci puncte faţă de a doua clasată. Tomitanii, care au şase victorii şi o înfrângere în şapte partide, sunt revelaţia competiţiei. Prima etapă din retur, în care Tomitanii vor întâlni Bucovina Suceava, este programată pe 17 martie. În tur, constănţenii s-au impus cu 34-20.
 
Echipa Tomitanii s-a întărit în perspectiva returului de campionat, transferând în această iarnă doi jucători de la CSM Bucureşti, Alberto Tutunea (linia I) şi Ionuţ Macoveanu (linia a II-a), şi unul de la o altă echipă de prim eşalon, SCM Timişoara, Ionuţ Cătălin Zarnea (linia I), iar o altă achiziţie este Mădălin Mihalache (mijlocaş la grămadă), care a fost plecat o perioadă la muncă în străinătate. Odată cu aceste achiziţii, campania de transferuri a Tomitanilor nu s-a încheiat însă.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii