Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două absenţe la FC Viitorul pentru meciul cu Juventus, de sâmbătă

ro

09 Feb, 2018 13:59 1278 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, susţine mâine partida din etapa a 24-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare, de la ora 18.00, Juventus Bucureşti.

În clasament, FC Viitorul ocupă locul şase, cu 35 de puncte, în vreme ce echipa din capitală e ultima în ierarhie (poziţia a 14-a), cu zece puncte.

Chiar dacă pare uşor din afară, meciul va fi unul greu din toate punctele de vedere. În etapa trecută, Juventus a reuşit un rezultat important în deplasare (n.r. 0-0 cu FC Botoşani) şi are jucători cu experienţă, care dau echilibru, dar şi un antrenor cu mari ambiţii. Vrem să câştigăm şi depinde numai de noi. Trebuie să fim serioşi şi să producem un fotbal bun, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.


Echipa constănţeană nu îi va putea folosi la acest meci pe stoperul Hodorogea şi pe atacantul Voduţ, ambii accidentaţi.

Suntem favoriţi pe hârtie, dar e important să arătăm aceasta şi pe teren. E unul dintre cele mai importante meciuri. Nu ne va fi uşor. Dacă ne vom face jocul nostru, cu posesie şi presiune, vom câştiga, a arătat fundaşul stânga Cristi Ganea.

Vrem să facem un joc cât mai bun şi să reuşim un rezultat pozitiv. Ne gândim doar la ce avem de făcut în teren. Mă bucură comparaţia cu Gică Popescu şi sper să demonstrez că pot ajunge departe, a precizat şi mijlocaşul Tudor Băluţă.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii