Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deţine titlul mondial Superkombat New Heroes Amansio Paraschiv îi testează la Constanţa pe aspiranţii la gloria din ring

ro

06 Jun, 2015 00:00 2685 Marime text
Timp de trei zile, între 25 şi 27 iunie, Constanţa găzduieşte stagiul de vară IBK 2015 „New K-1 Generation“, în care sunt testaţi tineri luptători din noua generaţie. Vor participa în jur de 100 de sportivi din întreaga ţară, pregătirea lor conducând-o Amansio Paraschiv, deţinătorul titlului mondial Superkombat New Heroes. Din juriu fac parte Anatoly Danilov, Iulian Strugariu, Adrian Ioniţă şi constănţeanul Mihai Isop.

„Acţiunea de la Constanţa este una lăudabilă. România are o şcoală puternică de lupte şi un izvor nesecat de talente“, a declarat Amansio Paraschiv. „Dacă luptătorii se vor descurca la pregătirea condusă de un campion precum Amansio Paraschiv, înseamnă că au perspectivă. «Arată-ne că poţi, arată-ne că meriţi să intri în New K-1 Generation», acesta este mesajul nostru către tinerii luptători care vor veni la Constanţa“, a spus şi Mihai Isop. La acţiune vor participa şi sportivi de la cluburi locale, precum Kickbox Columna, Juniorii Tuzla, Victoria Cumpăna sau CS Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii