Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Florentina Mihalcea, consilier la ARBDD Tulcea, coproprietar la trei terenuri. Familia deține și un apartament, și o mașină (DOCUMENTE)

ro

01 Feb, 2022 00:00 1719 Marime text

 
  • Florentina Mihalcea este consilier la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
  • În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției în 2021, Florentina Mihalcea a înscris trei terenuri, un apartament și un autoturism.
  • În declarația de interese, Florentina Mihalcea a menționat calitatea de membru în sindicatul ARBDD Tulcea.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Florentinei Mihalcea, consilier la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, înregistrată pe 17 mai 2021, Florentina Mihalcea a menționat că deține părți, în calitate de coproprietar, din trei terenuri, iar familia mai are un apartament și un autoturism. Terenurile au fost dobândite prin moștenire, în anul 2010, fiind în suprafață de 20.000 de metri pătrați (teren agricol, cotă parte: 1 / 4), 12.500 metri pătrați (agricol, cotă parte: 1 / 4) și 3.170 metri pătrați (teren intravilan, cotă parte: 1 / 15).
 
Prin moștenire a fost dobândit (în anul 2000) și apartamentul, care are suprafața de 65 de metri pătrați, titular, cu cotă parte 100%, fiind Marian Mihalcea. 
 
Autoturismul este marca Ford, an de fabricație 2004, fiind dobândit prin cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Florentina Mihalcea a înscris venituri din salarii, astfel: Florentina Mihalcea - 40.415 lei (consilier la ARBDD); soțul - 46.764 lei (inspector ecolog la ARBDD).
 
În declarația de interese, Florentina Mihalcea a menționat calitatea de membru în sindicatul ARBDD Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Florentinei Mihalcea.
 
Citește și:
 
Declarații de avere
Emil Mahu, șef Birou Monitoring la ARBDD Tulcea, coproprietar la un teren, un apartament și o casă. Familia are și o mașină (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii