Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ziua lui Ion Barbu, FC Farul întâlneşte Academica Clinceni „Victoria, cel mai frumos cadou”

ro

14 May, 2016 00:00 4034 Marime text

FC Farul susţine astăzi meciul din etapa a şaptea a turneului play-off din Liga a 2-a, întâlnind în deplasare, de la ora 11.00, Academica Clinceni. „Marinarii“ vin după un eşec pe teren propriu, 0-1 cu SC Bacău, şi sunt ultimii în clasament, cu cinci înfrângeri şi o victorie.
 
Cu patru etape înainte de finele turneului play-off, lucrurile nu stau pe roze la FC Farul. Echipa a risipit toate şansele de promovare, iar în club, dar şi în vestiar pluteşte o stare de tensiune şi de nemulţumire, care i-a făcut pe unii dintre jucători să spună că vor să părăsească echipa. „Marinarii“ au pierdut ultima confruntare, chiar la Constanţa, cu SC Bacău, dar antrenorul Ion Barbu speră ca meciurile care au mai rămas de jucat, chiar dacă nu mai au importanţă, să zgândărească orgoliul fotbaliştilor, care să se mobilizeze şi să facă meciuri bune.

Fratele lui Cosmin Matei, în lot 

„Atât partida de la Clinceni, cât şi celelalte au importanţă pentru orgoliul nostru. Trebuie să avem orgoliu de învingători. Încercăm să scoatem din fiecare meci cât de mult putem. Mergem încrezători la Clinceni, nu ca mielul la tăiere, ci ca să câştigăm“, a spus antrenorul Ion Barbu, care, în ziua meciului, îşi serbează ziua de naştere, el împlinind 39 de ani. „Victoria Farului ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea, un dar minunat“, a arătat Ion Barbu.
 
Acesta şi celălalt antrenor al„marinarilor“, Gică Mina, au deplasat pentru meci următorul lot de jucători: I. Dinu, Began - portari; Băjan, D. Bratu, Fl. Pătraşcu, Ad. Ionescu, Corcoveanu, Ţăranu, V. Munteanu, Milea, Vlăescu, Suciu, Al. Matei (fratele fostului farist Cosmin Matei), Tigoianu, C. Neagu, S. Chiţu, Pătulea, Al. Ioniţă - jucători de câmp.

Echipa Rapid, depunctată 

Astăzi, în turneul play-off din seria Farului se mai joacă meciurile SC Bacău - Dunărea Călăraşi (de la ora 11.00) şi Rapid Bucureşti - Dacia Unirea Brăila (de la ora 13.00). Clasamentul este următorul: 1. Călăraşi - 34p, 2. Rapid - 34p, 3. Brăila - 31p, 4. Clinceni - 27p, 5. Bacău - 25p, 6. Farul - 22p. FIFA a notificat însă Federaţia Română de Fotbal să depuncteze Rapidul cu şase puncte pentru o datorie de 57.000 de euro către un fost jucător. Patronul Valerii Moraru a spus că gruparea din Giuleşti va face apel la această decizie, dar şi că va plăti suma restantă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii