Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curs de arbitraj Level 1 în formatul World Rugby la Năvodari

ro

12 Jan, 2022 00:00 2404 Marime text

 
  • Cursul este gratuit și va fi susținut de către educatori World Rugby.
 
Un curs de arbitraj Level 1 în formatul World Rugby, inițiat de către Comisia Centrală de Arbitri din cadrul Federației Române de Rugby, se va derula în județul Constanța, la Năvodari, pe 22 ianuarie.
 
Acțiunea va fi găzduită de stadionul „Flacăra“, de la ora 9.00, dar, dacă numărul de participanți înscriși va fi mare, locația va fi schimbată. Termenul limită de înscriere la curs este 20 ianuarie, iar cei care doresc să participe trebuie să ia legătura în acest sens cu arbitrul Robert Diaconescu, reprezentantul zonal al CCA.
 
„Cursul este gratuit și va fi susținut de către educatori World Rugby. Cursanții trebuie să parcurgă înainte de a se prezenta la curs Rugby Ready și Legile Jocului, urmând să aibă asupra lor certificatele obținute pentru aceste cursuri. Este important ca participanții să vină în echipament sportiv și să aibă asupra lor un fluier. Cursul va avea atât o parte teoretică, cât și una practică. La finalul acestuia, participanții vor primi un certificat World Rugby Level 1. Cursul se va desfășura cu respectarea restricțiilor pandemice aflate în vigoare“, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Rugby.
 
Unul dintre cei mai buni arbitri români de rugby, Robert Diaconescu primește delegări și la meciuri din străinătate, așa cum a fost, în luna decembrie a anului trecut, la o partidă din Georgia, jucată la Tbilisi, pe Avchala Rugby Stadium, între Black Lion și Lokomotiv Penza (în etapa a V-a din Super Cup) și câștigată de oaspeți cu 19-16. În imagine sunt cei trei arbitri de la acea confruntare: Cristian Șerban la centru, ajutat la margine de asistenții Mădălin Gîrbău și Robert Diaconescu.
     
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Rugby Romania)
 
Citește și:
 
Debutul arbitrului Robert Diaconescu la centru, în prima ligă. Acum 14 ani!
„Copile, ești pe drumul cel bun, ține-te de treabă!“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii