Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:21 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cupa Ghimbav“ le-a adus alte 16 medalii gimnastelor de la CS Victoria Cumpăna (galerie foto)

ro

03 Nov, 2021 00:00 1511 Marime text
 

 
  • Întrecerea din județul Brașov a fost organizată de ACS Ritmic Aly Gim Ghimbav, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Ghimbav și Facultatea de Educatie Fizică și Sporturi Montane Brașov.
 
O nouă competiție la care participă cu succes componentele secției de gimnastică ritmică a CS Victoria Cumpăna!
 
Sportivele pregătite de Elena Vlad au concurat la „Cupa Ghimbav“, întrecere organizată de ACS Ritmic Aly Gim Ghimbav, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Ghimbav și Facultatea de Educatie Fizică și Sporturi Montane Brașov. Gimnastele au avut evoluții deosebite și s-au întors la Cumpăna cu 16 medalii: aur - Elena Cășăriu (2), Miruna Matei, Bianca Georgescu, Amalia Banciu, Diana Mihăilescu; argint - Andrada Luțan (3), Miruna Matei, Daria Făgăraș; bronz - Maia Ulrich (2), Miruna Matei, Erika Șelaru și Teodora Gene.    
 
Luna trecută, Sala Polivalentă din Arad a găzduit, timp de două zile, ediția 2021 a turneului de gimnastică ritmică „Arad Trophy“, la care au participat 193 de sportive, reprezentând 15 cluburi sportive.
 
Printre cele care au evoluat s-au numărat și reprezentantele CS Victoria Cumpăna, antrenate de Elena Vlad. Clubul din județul Constanța a deplasat la competiție următorul lot de gimnaste: Sofia Banciu, Elena Cășăriu, Diana Mihăilescu, Maria Popescu, Beatris Glăvan, Ariana Cristescu, Bianca Georgescu, Erika Șelaru, Antonia Luțan, Andrada Luțan, Amalia Banciu, Maya Ulrich, Miruna Matei, Daria Făgăraș și Teodora Gene.
 
Recolta de medalii a fetelor a fost una bogată, ele cucerind tot 16 distincții (patru de aur, șapte de argint și cinci de bronz), astfel:
  
• Andrada Luțan - trei medalii (două de argint și una de bronz)
• Amalia Banciu - trei medalii (două de argint și una de bronz)
• Maya Ulrich - două medalii (una de argint și una de bronz)

• Miruna Matei - două medalii (una de aur și una de bronz)
• Erika Șelaru - o medalie (de aur)
• Daria Făgăraș - o medalie (de aur)
• Diana Mihăilescu - o medalie (de aur)
• Bianca Georgescu - o medalie (de argint)
• Sofia Banciu - o medalie (de bronz)
• Teodora Gene - o medalie (de argint).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:
 
Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna au obținut 16 medalii la turneul „Arad Trophy“ (galerie foto)
 
Victoria Cumpăna, medalii de aur și de argint la Naționalele de gimnastică ritmică. Pe podium și la lupte! (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii