Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:25 30 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cupa de iarnă” de la Medgidia se apropie de final

ro

04 Mar, 2013 23:07 2790 Marime text
Ediția a 27-a a „Cupei de iarnă” la fotbal în sală este în desfășurare în această perioadă, până pe 10 martie, la Sala Sporturilor „Iftimie Elisei” din Medgidia. Meciurile se joacă timp de patru zile pe săptămână, joia, vinerea, sâmbăta și duminica.
Programul iniţial a fost modificat după ce echipele FC Castelu (atât la old-boys, cât și la cadeţi) au renunţat să participe, iar un turneu de handbal al CSS Medgidia a fost intercalat. În sala „Iftimie Elisei” au venit și echipele şcolare (gimnaziu şi licee), pentru a-şi desfăşura fazele superioare.

La categoria cadeți, s-au înfruntat 11 formaţii de fotbal, împărțite în două grupe. În semifinale s-au calificat: din grupa A - Marigen Medgidia, de pe locul întâi, şi AS Valea Dacilor, de pe locul doi, iar din grupa B Inter Poarta Albă, de pe prima poziţie, şi CSS Medgidia, de pe locul doi.
La categoria old-boys, finele săptămânii trecute a stabilit echipele care au ieşit din cele patru grupe (câte două din fiecare serie), după disputarea sferturilor de finală şi a semifinalelor. Sâmbătă, 9 martie, se vor disputa finalele mici la toate categoriile, iar duminică, 9 martie, se vor juca finalele. Cei mai buni jucători, de la toate secţiunile, vor fi premiaţi cu diplome, trofee şi premii în bani.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • emy 05 Mar, 2013 08:26 Activitatile sportive aratate mai sus,sunt bine venite si sunt actuale, dar..... fotografia salii de sport, a bazinului de inot,spatiul verde de langa sala sporturilor sunt de prin alte timpuri,cand,intradevar eram mandri de Complexul sportiv Iftime Ilisei.Pacat.... pacat..