Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpăna Elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, evoluții apreciate la ONSȘ, la tetratlon și pentatlon (GALERIE FOTO)

ro

18 Apr, 2024 17:00 728 Marime text
 

 
  • Faza județeană Constanța a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar 2024, la tetratlon și pentatlon, s-a desfășurat în comuna 23 August.
 
La faza județeană Constanța a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ), la atletism, probele tetratlon și pentatlon, întreceri desfășurate la baza sportivă de la 23 August, s-au remarcat, prin evoluțiile lor, și elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna.
 
Este vorba de Robert Crăciun, Luiza Toroancă, Delia Glodeanu, Violeta Chiriță, Alexandru Nour și Ștefan Tuluc (profesori coordonatori, Nicolae Dinculescu si Luminița Keller).
  
„La Complexul Sportiv Olimpic din Comuna 23 August, județul Constanța - una dintre cele mai mari si mai frumoase baze sportive de dimensiuni olimpice din țară - a avut loc etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la atletism. La probele specifice tetratlonului și pentatlonului, băieți și fete, au participat peste 100 de elevi din tot județul.
 
Printre aceștia s-au aflat si elevi sportivi nelegitimați din cadrul liceului nostru, care au avut o evoluție foarte apreciată de comisia de evaluare din cadrul ONSS.
 
Cu mențiunea că «MVP»-ul competiției a fost elevul (nelegitimat) Crăciun Robert, din clasa a IX-a B, care a concurat la pentatlon și care a avut rezultate remarcabile la A.G., 8,55 m, A.M.O., 75 m, S.L.E., 5,53 m (unde într-un clasament neoficial a fost mereu în primele două locuri la aceste probe), îi felicităm și îi apreciem pentru efortul depus pe toți cei care au reprezentat cu cinste culorile liceului nostru:
 
Toroanca Luiza, clasa a V-a F, tetratlon;
Glodeanu Delia, clasa a VII-a A, tetratlon;
Chirita Violeta, clasa a VI-a B tetratlon;
Nour Alexandru, clasa a VI-a C, tetratlon;
Tuluc Stefan, clasa a VIII-a E, tetratlon.
 
Profesori coordonatori:
Nicolae Dinculescu si Luminița Keller.
Felicitări tuturor!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“)
 
Citește și:

ONSȘ Constanța 2024
Participare numeroasă la pentatlon și tetratlon, concursuri organizate în comuna 23 August (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii