Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a ajuns constănțeanca Simona Halep să lucreze cu Artemon Apostu-Efremov

ro

29 Dec, 2019 08:07 3022 Marime text
Simona Halep a dezvăluit care a fost singura rugăminte pe care a avut-o atunci când l-a cooptat în echipa ei pe Artemon Apostu-Efremov, informează digisport.ro. 

 ”Nu mă împotrivesc ca Arti să comenteze la Digi Sport, l-am rugat doar să nu comenteze meciurile mele! Pregătirea de la Dubai, totul excepţional, a fost prima dată când am plecat de acasă să mă antrenez în altă parte în perioada asta.

Pe Arti îl apreciez de foarte mulţi ani şi a fost cu Irina mulţi ani, a făcut treabă atât de bună cu ea, am decis că este potrivit şi l-am dorit în echipă.

După ce a încetat colaborarea cu Mihaela Buzărnescu şi am auzit că este liber, l-am contactat şi a fost de acord. Acum am o echipă bună, uneori este bună o schimbare când simţi nevoia”, a spus Simona Halep, pentru Digi Sport.

În vârstă de 40 de ani, Artemon Apostu-Efremov este un fost jucător de tenis. Fost număr 310 ATP, el a devenit mai cunoscut pentru prestaţiile de la dublu, unde a făcut pereche cu Adrian Cruciat.

În calitate de antrenor, el a mai colaborat cu Irina Begu și cu Mihaela Buzărnescu.

Pe 6 septembrie 2018, Irina Begu anunța despărțirea de Artemon Apostu-Efremov, după ce acesta i-a fost antrenor 5 ani. Pe 17 martie 2019, Efremov a început colaborarea cu "Miki" Buzărnescu, însă aceasta nu a durat decât câteva luni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii