Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun joacă astăzi la Constanţa cu CSM Bucureşti II. Gazdele vor să-şi ia revanşa

ro

09 May, 2018 00:00 2307 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte, astăzi, de la ora 14.00, meciul feminin de handbal dintre CSU Neptun Constanţa şi CSM Bucureşti II, contând pentru etapa a 29-a (penultima) a Diviziei A, seria A.
 
Pregătită de Ionuţ Puşcaşu şi Lăcrămioara Ilie, formaţia constănţeană este calificată la turneul de baraj pentru promovare / menţinere în Liga Naţională, programat la Cisnădie, între 23 şi 27 mai, iar cu o victorie contra CSM Bucureşti II, va merge la acest turneu de pe locul doi din Divizia A, pe care se află actualmente, cu 66 de puncte, poziţie pe care şi-o va asigura indiferent de rezultatul din ultima etapă de campionat. CSM Bucureşti II ocupă locul patru, cu 56 de puncte.
 
„Ne aflăm într-un moment important al vieţii echipei. Trebuie să apreciem munca pe care au depus-o fetele. Vrem să ne luăm revanşa faţă de CSM Bucureşti II şi să arătăm că nu întâmplător ne aflăm pe locul doi. Pe parcursul sezonului, nu ne-am gândit la promovare, ci să câştigăm fiecare meci. Ne-a lăsat un gust amar partida din tur cu CSM Bucureşti II, pe care am avut-o în mână (n.r. CSU Neptun a condus la pauză la opt goluri). La turneul de baraj, ne vom apăra şansele. Este o provocare, pe care o aşteptăm cu mare plăcere“, a declarat Ionuţ Puşcaşu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii