Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Micke Brasseleur a trecut de 100 de goluri marcate în acest sezon. „Delfinii“, pe doi în clasament

ro

20 Mar, 2023 00:00 1087 Marime text
  • După succesul de la Bacău, formația de pe litoral are 16 victorii, două egaluri și trei înfrângeri, dar și cea mai bună apărare a campionatului, cu 545 de goluri primite.
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a realizat a 16-a victorie în campionat, din 21 de meciuri, după ce a trecut în deplasare de CSM Bacău la diferență de zece goluri, scor 32-22 (16-6). „Delfinii“ continuăsă se afle pe locul doi în ierarhie, distanța față de a treia clasată fiind de patru puncte.
 
După succesul de la Bacău, formația de pe litoral are 16 victorii, două egaluri și trei înfrângeri, dar și cea mai bună apărare a campionatului, cu 545 de goluri primite. Cu 50 de puncte acumulate în 21 de etape, CSM Constanța ocupă locul doi, după campioana Dinamo, care are un parcurs perfect, cu 63 de puncte, după ce a câștigat toate meciurile. În etapa curentă, Dinamo a învins acasă a treia clasată, Minaur Baia Mare, cu 38-22 (17-9), astfel că distanța dintre locurile doi și trei a crescut la patru puncte.        
În meciul cu CSM Bacău pentru CSM Constanța au evoluat: Vasile, Rusu - Brasseleur 12 goluri, Ravnic 6, Drăgan 5, Nikolic 4, Stankovic 2, Komogorov 1, Susanu 1, Andrei 1, Chikovani, Caba, Nistor și Raso. „Victorie la 10 goluri pentru handbaliștii CSM Constanța în meciul din deplasare cu CSM Bacău, din etapa a 21-a a Ligii Zimbrilor! Băieții antrenați de George Buricea s-au impus cu 32-22, conservând avantajul luat la pauză, 16-6, după o primă repriză aproape perfectă. Brasseleur a marcat 12 goluri și a depășit borna 100 în acest sezon! Vasile a avut un procentaj de 60% la intervenții salvatoare în prima repriză, iar apărarea a arătat că este cea mai bună din campionat, primind doar 6 goluri în 30 de minute!“, este mesajul clubului constănțean.
            
În etapa următoare, CSM Constanța primește vizita Potaissei Turda (locul 7, cu 35 de puncte), duminică, 26 martie, de la ora 15.45 (în direct la Pro Arena).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 

Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța, pe doi în Liga Națională, după 15 victorii în 20 de meciuri. „Nu contează cu cine joci, trebuie să fii foarte serios“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii