Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Victoria Cumpăna, cinci medalii la Campionatul Național ”Mica Gimnastă”

ro

08 Oct, 2020 00:00 4045 Marime text
  • Competiția s-a derulat, timp de două zile, la Ghimbav, în județul Brașov, participând 35 de gimnaste de la nouă structuri sportive din Români.


Micile sportive de la secția de gimnastică ritmică a CS Victoria Cumpăna au urcat din nou pe podiumul național, făcându-se remarcate și la Campionatul Național ”Mica Gimnastă 2020”, categoria de vârstă 6-8 ani.

Competiția s-a derulat, timp de două zile, la Ghimbav, în județul Brașov, participând 35 de gimnaste de la nouă structuri sportive din România, printre care și zece sportive de la CS Victoria Cumpăna, pregătite de Elena Vlad: Elena Căşăriu, Ariana Cristescu, Beatris Glăvan, Maria Popescu, Erika Şelaru, Bianca Georgescu, Antonia Luțan, Andrada Luțan, Amalia Banciu și Maya Ulrich. Reprezentantele Cumpenei și ale județului Constanța au obținut cinci medalii: două de aur (Maya Ulrich - la exercițiu cu cerc și la individual compus), una de argint (Maya Ulrich - la exercițiu fără obiect) și două de bronz (Amalia Banciu - la exercițiu cu cerc și Elena Cășăriu - la exercițiu fără obiect).

În secțiunea Galerie Foto a acestui articol, găsiți mai multe imagini de la această competiție.

Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)

Citește și:

Gimnastică ritmică. Sub zodia graţiei şi a eleganţei Sportivele de la Victoria Cumpăna au cucerit zece medalii la „Arad Trophy“ (galerie foto)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii