Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:17 23 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Victoria Cumpăna a urcat de trei ori pe podium la Campionatul Naţional de lupte pe plajă (galerie foto)

ro

10 Jul, 2019 00:00 630 Marime text

CS Victoria Cumpăna s-a clasat de trei ori pe podium la Campionatul Naţional de lupte pe plajă, întrecere care s-a disputat în judeţul Constanţa, la 2 Mai. Două medalii au fost de argint şi au fost obţinute de Bianca Iancău şi de Gabriela Prodan, aceasta din urmă obţinând şi un bronz. Bianca Iancău a concurat la categoria 35 de kilograme, fiind învinsă doar de multipla campioană naţională şi medaliată cu bronz la Europene în acest an. Gabriela Prodan a devenit vicecampioană a României la categoria 40 kg, la secţiunea Under-13, iar medalia de bronz a cucerit-o la Under-15, învingând sportive din echipa naţională. Atât Bianca Iancău, cât şi Gabriela Prodan au fost remarcate şi de antrenorul coordonator al Centrului Naţional U-15 de la Cluj-Napoca.
 
Evoluţii apreciate au avut şi alţi sportivi de la Victoria Cumpăna, chiar dacă nu au urcat pe podium: Alex Ristache - locul 5 la categoria 50 kg, Alina Tabert - locul 6 la categoria +60 kg, Marian Prodan şi Isabela Marin - clasări în primii zece la categoriile lor de greutate.
 
„Felicitări sportivilor pentru rezultate, mulţumesc conducerii clubului pentru încredere, Consiliului Local şi Primăriei Cumpăna pentru sprijin, precum şi sponsorului Steelbuilding Repair. Suntem într-o permanentă ascensiune privind rezultatele sportive, ceea ce ne dă încredere pentru următoarele competiţii naţionale sau internaţionale“, a declarat antrenorul George Papazu.
 
Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii