Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Alin Mihai Șavlovschi și antrenorul său, premii importante de la Federația Română de Atletism (GALERIE FOTO)

ro

18 Feb, 2024 14:48 1080 Marime text
 
Federația Română de Atletism a organizat, la Sala de atletism Ioan Sőtér din București, ceremonia de premiere a celor mai bune performanțe sportive din anul 2023.

Printre cei care au primit distincții s-au numărat și tânărul atlet Alin Mihai Şavlovschi, sportiv cu dublă legitimare, CS Medgidia - AC Mica Romă Blaj, și antrenorul său, Sandu Nicolae.

Datorită performanțelor remarcabile din anul 2023, sportivul CS Medgidia, Alin Mihai Savlovschi a primit titlul de cel mai bun junior al anului 2023 din partea Federației Române de Atletism. Și antrenorul său, Sandu Nicolae a fost recompensat pentru rezultatele extraordinare pe care le-a obținut cu Alin în competițiile interne și internaționale. Medalia de aur de la Festivalul Olimpic al Tineretului European, medalia de aur de la Campionatul Balcanic și performanțele naționale, au stat mărturie la această premiere oferită de Federație. Felicitări!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.

În vârstă de 17 ani, Alin MIhai Șavlovschi este originar din Chilia Veche, judeţul Tulcea.
  
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:


CS Medgidia
Atletul Alin Mihai Şavlovschi, dublu medaliat la Campionatul Balcanic. „Un început de an senzațional“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii