Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:40 11 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Farul Constanța Crina Orleanu, pe podium, la Womenʼs Bikini, la 2023 IFBB Malta International Grand Prix

ro

28 Sep, 2023 17:00 1137 Marime text
  • Crina Orleanu o are ca antrenoare pe Florina Rovența, iar de curând a participat cu succes și la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023.
 
România a avut trei participanți la concursul 2023 IFBB Malta International Grand Prix (întrecere la culturism, fitness și celelalte ramuri) și toți au urcat pe podium.
 
Pe locul trei s-a situat Crina Maria Orleanu, de la CS Farul Constanța, care a obținut această clasare la secțiunea Womenʼs Bikini 169 cm. Ceilalți doi români au ocupat prima poziție: Sergiu Iștvan - la Menʼs Physique Seniori +182 cm, Raul Săpătaru - la Menʼs Physique Seniori 182 cm și la Menʼs Physique Juniori Open.
 
Crina Orleanu o are ca antrenoare pe Florina Rovența, iar de curând a participat cu succes și la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023, întrecere rezervată cadeților, juniorilor, seniorilor și categoriei Masters, care s-a desfășurat la Sibiu. Sportiva a obținut două medalii de aur, la Seniori Fit Pairs Open (alături de Ionuț Daniel Lepădatu) și la Seniori Bikini 166 cm, și una de argint, la Seniori Bikini Overall.
 
Și în anii trecuți Crina Orleanu s-a numărat printre premiante în competiții, atât în cele naționale, cât și internaționale. În 2021, la Campionatul Balcanic de culturism și fitness, întrecere desfășurată la Drobeta Turnu Severin, a devenit campioană la Bikini Fitness (categoria 1,69 m) la junioare mari, iar la senioare a cucerit bronzul la Bikini Fitness - categoria 1,67 m și la perechi.
 
În 2020, la Campionatul Mondial de culturism și fitness rezervat juniorilor, de la Cluj-Napoca, sprotiva de la CS Farul a ocupat locul cinci la Bikini Fitness (21-23 ani), categoria peste 1,66 m. Cu o lună înainte, Crina Orleanu a avut cel mai bun rezultat al delegației constănțene de la Campionatul Balcanic de culturism și fitness, pentru juniori, seniori și masters, masculin și feminin, care s-a desfășurat tot la Drobeta La Drobeta Turnu Severin. Farista a devenit campioană balcanică la Bikini Fitness junioare (21-23 ani), +1,66 m, iar la overall a ocupat poziția secundă.
  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Culturism și Fitness) CS Farul Constanța
          
Citește și:
 
Sportivii de la CS Farul Constanța, peste 20 de medalii la Naționalele de culturism și fitness (GALERIE FOTO)
 
Crina Orleanu, de la CS Farul Constanța, campioană balcanică la bikini fitness. Pe litoral au ajuns însă și alte medalii (galerie foto + document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii