Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Cojocaru - „Mulţumim Constanţei!“ Rugbyştii de la Tomitanii au donat sânge pentru cei aflaţi în nevoie (galerie foto)

ro

13 Dec, 2018 00:00 2750 Marime text
Gest nobil al rugbyştilor de la echipa de SuperLigă Tomitanii Constanţa, care, ieri, la iniţiativa preşedintelui clubului, Cristian Cojocaru, au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa.

„Tomitanii îi ajută pe cei aflaţi în nevoie. Este un gest de normalitate, pentru că şi oraşul Constanţa ne sprijină, prin finanţare de la bugetul local, pe noi, rugbyştii, dar şi pe alţi sportivi. Am dorit să dăm şi noi ceva înapoi. Le mulţumim Constanţei, constănţenilor şi Primăriei pentru ajutor. Aşa cum, iarna trecută, am ajutat la dezăpezire, acum ne-am implicat prin această acţiune de donare de sânge. Au participat toţi componenţii lotului, mai puţin francezul Damien Buffard (care, în urma unei accidentări, a fost operat în Franţa), dar şi cei care au fost convocaţi la lotul naţional Under-20 al României şi nu se află în Constanţa“, a declarat Cristian Cojocaru.
De asemenea, la centrul de transfuzii, pentru a dona sânge, nu a putut fi prezent nici antrenorul Cătălin Nicolae, care a devenit tătic pentru a patra oară şi este ocupat zilele acestea cu cel mai nou membru al familiei sale, un băieţel care va primi prenumele Bogdan Ştefan. Cătălin Nicolae mai are două fete şi un băiat.

Nou promovată în SuperLigă, Tomitanii Constanţa se află în clasament pe locul şapte, iar Cristian Cojocaru speră într-un retur mult mai bun. „Am avut o primă parte de campionat dificilă. A fost impactul cu prima divizie, dar am beneficiat şi de un program greu, cu cinci meciuri în deplasare şi numai două acasă. În retur, situaţia se va schimba, din acest punct de vedere. Vom disputa cinci partide în propriul fief şi două afară (cu Steaua şi Dinamo), astfel că speranţele noastre în obţinerea unor rezultate superioare sunt îndreptăţite“, a precizat preşedintele clubului Tomitanii.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii