Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La prima participare la un Campionat Mondial, sportivii de la Trident Triathlon Team au obținut rezultate apreciabile

ro

15 Jun, 2022 00:00 1519 Marime text

 
  • Dacian Ghizilă a devenit campion mondial la Duathlon Sprint, categoria de vârstă 30 - 34 ani!       
 
Campionatul Mondial de Multisport, care s-a desfășurat în România, la Tg. Mureș, le-a adus rezultate însemnate sportivilor de la Trident Triathlon Team Constanța, care s-au aflat cu această ocazie la prima lor participare la un Campionat Mondial.
 
Aflată în primul an la categoria juniori, Alexandra-Sophie Iofciu a concurat la Duathlon Sprint, terminând cursa cu un rezultat foarte bun. Alți trei sportivi legitimați la clubul de pe litoral, Alexandru-Dan Chesler, Dacian-Ionuț Ghizilă și Ionel Aleonte, au reprezentat România la Duathlon Standard și Duathlon Sprint, obținând și ei clasări importante, iar Dacian Ghizilă devenind campion mondial la Duathlon Sprint, categoria de vârstă 30 - 34 ani!       
 
„Ne mândrim cu voi și vă felicităm pentru tot parcursul vostru și pentru că ați ținut pasul cu cei mai buni sportivi din lume. Menționăm că pentru toți a fost prima participare la un campionat mondial“, este mesajul ACS Trident Triathlon Team Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Dacian Ghizilă, din Constanța, campion mondial la Duathlon
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii