Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanca Simona Halep şi Bianca Andreescu, printre cele mai bune declaraţii ale anului din circuitul WTA

ro

23 Dec, 2019 18:25 1768 Marime text
WTA a publicat pe site-ul oficial cele mai bune declaraţii din 2019 în circuit. Simona Halep nu lipseşte de pe listă cu trei afirmaţii amuzante făcute în decursul anului, scrie digisport.ro. 

 "M-am simţit ca şi cum aş fi fost lovită de tren", a spus românca după un set pierdut cu 1-6 contra Serenei Williams, în Australia.

"Stomacul meu nu a fost foarte bine înaintea meciului", a fost o altă declaraţie a constănţencei, din timpul Wimbledon, inclusă în top de către site-ul WTA.

"Ultima dată te-am omorât şi abia aştept să te ucid din nou". 

Acesta a fost mesajul Simonei pentru Darren Cahill, după ce australianul a anunţat revenirea în staff-ul fostului lider WTA.

Şi Bianca Andreescu e în "WTA Quotes of the Year" cu două declaraţii oferite în 2019.

"Nu vreau să par arogantă, dar am uitat ce simţi după o înfrângere", a spus canadianca de origine română după partida cu Aliaksandra Sasnovich, de la Beijing.


"Da, am un Rolie pe mână. E foarte tare, nu pot să mint", a anunţat Andreescu încheierea unui parteneriat cu producătorul de ceasuri.


Japoneza Naomi Osaka a oferit şi ea câteva declaraţii memorabile în 2019.


"Când mă plâng pe teren, o fac în japoneză deoarece lumea înţelege engleza", "Lumea din afara tenisului se uită la clasament, spune: <Da, trebuie să câştige pentru că adversara e pe locul 500 de milioane>", a spus nipona în acest an.



Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii