Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trupa de dans All In One, deplasări unice. În Congo, la Jocurile Francofoniei, și în SUA, la finala World of Dance

ro

01 Jul, 2023 00:00 3186 Marime text
 

 
  • All In One Crew este trupa de performanță a clubului sportiv All In One, în prezent cuprinzând 17 membri, cu vârste cuprinse între 10 și 30 de ani.
 
Clubul de dans All In One din Constanța continuă să participe la evenimente de anvergură peste hotare, vara lui 2023 fiind una plină din acest punct de vedere, cu reprezentări pe două continente.
 
Astfel, All In One Dance va reprezenta municipiul de la țărmul mării, dar și România, în Congo, la Jocurile Francofoniei (pentru două săptămâni, plecarea fiind pe 25 iulie), iar apoi în SUA, la Los Angeles, la finala competiției World of Dance (deplasarea începând pe 9 august). „Vara aceasta, urmează să facem două deplasări unice în România pe partea de street dance. Suntem prima trupă de dans din România care participă la aceste două competiții. Este un aspect important în lumea dansului din România, dar mai ales în Constanța“, a declarat Alin Popa, coregraful trupei. Acesta practică dansul de peste 16 ani. Printre experiențele lui se numără colaborarea cu Loredana Groza (pentru care a fost asistent-coregraf la două spectacole la Sala Palatului), dar a și coregrafiat spectacole pentru Eurovision, Media Music Awards și multe altele.
 
Dansul, un stil de viață
 
All In One Crew este trupa de performanță a clubului sportiv All In One. În decursul anilor, trupa a fost formată din multe generații de dansatori, în prezent cuprinzând 17 membri, cu vârste cuprinse între 10 și 30 de ani. Fiecare membru al trupei este sportiv de performanță, legitimat la divizia de Street Dance a Federației Române de Dans Sportiv. „Cu o experiență de peste 15 ani, coregraful trupei, Alin Popa, îi antrenează pe dansatori la un nivel ridicat, din toate punctele de vedere. Dansul ocupă un loc important în viața fiecăruia, devenind un stil de viață“, este un mesaj al clubului constănțean.
 
Steagul României, ridicat pe cele mai înalte scene
 
În martie 2023, All In One a obținut medalia de aur la Campionatul Național de Street Dance & Breaking, iar în luna mai s-a clasat pe locul trei la preselecțiile naționale pentru Campionatul Mondial Hip Hop International, care se va ține în această vară, în SUA, în Arizona. „Dintotdeauna ne-am dorit să ridicăm steagul României pe cele mai înalte scene ale lumii, iar anul acesta, după multă muncă și ambiție, am reușit să fim campioni la cele mai importante competiții naționale“, menționează reprezentanții All In One.
 
În top 15 la nivel mondial
 
Aceștia se mândresc și cu participările externe care vor urma. „Niciodată în istoria Street Dance-ului din România nicio trupă cu o componență atât de mare nu a participat la această finală. Pe lângă îndeplinirea visului pe care îl avem dintotdeauna, participarea noastră în Statele Unite reprezintă punerea pe harta internațională a orașului Constanța. All In One Crew este și singura trupă de Hip Hop din România selectată de o comisie internațională să reprezinte România la Jocurile Francofoniei 2023, în Congo, Africa. Din 200 de state, ne aflăm în top 15 la nivel mondial. Tot anul acesta, am obținut calificarea direct în finala campionatului World of Dance, din Los Angeles, California, fără a mai fi nevoie să participăm la preselecții“, mai precizează All In One Dance.        
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.     
 
Sursa foto: Facebook (All In One Dance)
 
Citește și:
  
Club de dans sportiv din Constanța
All In One Dance, locul întâi mondial la competiția Dance Star

 
Românii au talent 2021
All In One Dance, din Constanța, cinci de DA!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii