Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Club de dans sportiv din Constanța All In One Dance, locul întâi mondial la competiția Dance Star

ro

11 Dec, 2020 00:00 6091 Marime text
  • All In One Dance s-a clasat pe prima poziție cu trupa (Unlimited Crew), în Liga A, și de asemenea, a obținut același loc cu duo (Rebecca și Nicholas) în Liga B.


Rezultate deosebite pentru clubul de dans sportiv din Constanța All In One Dance, care a obținut locul întâi mondial la finala Dance Star World, competiție de street dance care trebuia inițial să se desfășoare în Croația, dar care, din pricina pandemiei de coronavirus, s-a derulat online.

All In One Dance s-a clasat pe prima poziție cu trupa (Unlimited Crew), în Liga A, și de asemenea, a obținut același loc cu duo (Rebecca și Nicholas) în Liga B. Clubul constănțean a obținut calificarea la etapa mondială în urma clasării, în luna februarie, pe locul doi la nivel național la competiția Dance Star Romania. La preselecția națională pentru finala din Croația, au participat peste zece trupe foarte bine pregătite, iar All In One Dance, grație clasării pe poziția secundă, s-a calificat în Liga A. Visul de a merge în Croația devenea astfel unul împlinit, însă pandemia a dat peste cap toate planurile.


„Suntem foarte bucuroși și motivați!

„Am făcut planurile pentru Croația, am plătit toate taxele și cazarea și am început repetițiile pentru faza mondială. Aveam deja experiența din 2015, când am obținut cu trupa de copii locul 1 mondial acolo, deci știam despre ce este vorba. Între timp, a inceput pandemia și toate planurile noastre s-au dat peste cap. Competiția se amânase din mai pentru septembrie, ulterior au luat decizia de a o ține online. A fost o provocare pentru noi. Am început iar repetițiile, am filmat coregrafiile și le-am trimis către competiție. A avut loc finala și, plini de emoție și bucurie, am obținut locul I cu trupa în Liga A și locul I pentru duo în Liga B. În urma jurizării, am obținut cel mai mare punctaj, cucerind titlul de campioni la categoria Urban Juniors. Deși sentimentele nu se compară cu cele trăite live, suntem foarte bucuroși și motivați! Felicitări, Alin, pentru coregrafii și tuturor dansatorilor minunați care nu s-au lăsat și care merg mai departe plini de speranță și ambiție! Așteptăm cu nerăbdare anul 2021, care, cu siguranță, va fi plin de surprize plăcute!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului All In One Dance.
 

„Creștem generații de dansatori”

 
Unul dintre cele mai mari cluburi de dans din Constanța, All In One Dance a fost înființat în urmă cu șase ani.
 
„De atunci, creștem generații de dansatori, cărora le oferim experiențe unice, de la tabere de dans naționale și internaționale, cantonamente la munte, oportunitatea de a se dezvolta și de a performa la diverse spectacole și competiții. Printre cele mai importante realizări ale noastre sunt obținerea locului I mondial în 2015 și acest an la finala competiției Esdu Dance Star din Croația, ținută online. De asemenea, în vară am obținut locul 3 la finala mondială a competiției UDO, care de regulă se ține în Londra, însa în acest an s-a desfășurat tot sistem online. În luna martie 2020, am obținut și locul I în Bulgaria“, punctează cei de la All In One Dance. 

 

Coregraful trupei a colaborat cu Loredana Groza

 
Trupa de performanță a All In One Dance se numește Unlimited Crew și este formată din dansatori cu vârste cuprinse între opt și 23 de ani. Coregraful trupei este Alin Popa și practică dansul de peste 13 ani. Printre experiențele lui se numără colaborarea cu Loredana Groza (pentru care a fost asistent-coregraf la două spectacole la Sala Palatului), a coregrafiat spectacole pentru Eurovision, Media Music Awards și multe altele. 
 

De la street dance până la contemporan

 
În cadrul clubului se desfășoară cursuri de dans pentru toate vârstele, începând de la trei ani. „Complexitatea ne definește, având cursuri de dans de la street dance până la contemporan, dans sportiv, dans modern, balet, k pop, Zumba, dansuri de societate”, spun cei de la All In One Dance. 
 
„Încurajăm practicarea sportului de către toată lumea! Sportul îmbunătățește sistemul umanitar, oferă încredere în sine și dezvoltă creativitatea”, este mesajul All In One Dance. 
 
Citește și:

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile
Şcoala de dans „All In One“ va reprezenta România la etapa mondială a concursului ESDU DanceStar

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii