Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Gimnasta Sabrina Maneca Voinea, senioară din 2023. Și-a fixat obiective înalte! „Voi demonstra ceea ce pot“

ro

12 Jan, 2023 00:00 2926 Marime text

 
  • Sabrina a fost lansată în marea performanță de CS Farul Constanța, iar, din vara trecută, are dublă legitimare, cu CSM Constanța.
 
Gimnasta constănțeană Sabrina Maneca Voinea a ocupat locul trei în clasamentul anului 2022 întocmit de Federația Română de Gimnastică, grație unui sezon foarte bun, iar tânăra sportivă, care e fata vicecampioanei olimpice Camelia Voinea, e văzută de către specialiști și iubitorii gimnasticii drept noua stea a acestui sport în România.
 
Sabrina a fost lansată în marea performanță de CS Farul Constanța, iar, din vara trecută, are dublă legitimare, cu CSM Constanța. Camelia Voinea este și antrenoarea Sabrinei, care, anul trecut, ultimul al ei la juniorat, a obținut titlul cu România la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), a devenit campioană europeană la sărituri, vicecampioană europeană cu echipa și medaliată cu bronz la sol. Plus rezultate deosebite pe plan intern și la alte întreceri internaționale.

 Sabrina și mama ei, Camelia Voinea

„Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, părinți, bunici, prieteni, antrenori și le promit că o să mă țin tare și o să demonstrez ceea ce pot. În 2023, trec la seniorat și îmi doresc să mențin aceste rezultate, să fiu din ce în ce mai bună. Vreau să fiu campioană europeană, mondială și în 2024, la Paris, să devin campioană olimpică! Suntem câteva fetițe bune, sperăm și cele mici să devină tot mai bune. Să muncim cât mai mult și să aducem România din nou pe podium la marile competiții“, a declarat Sabrina, potrivit site-ului oficial al CSM Constanța.
 
În acest an, la nivel de senioare, cele mai importante competiții vor fi Campionatul European (Antalya, 11 - 16 aprilie) și Campionatul Mondial (Antwerp, 29 septembrie - 8 octombrie). 
  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: capturi Facebook (Comitetul Olimpic și Sportiv Român)
 
Citește și:
 
Gimnastică
Reprezentanții Constanței, printre remarcații Cupei României, dar și prezenți în clasamentele anului (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii