Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Cătălin Chirilă, campion mondial și european la canoe, prezent la finalele circuitelor mondiale de baschet 3x3 (GALERIE FOTO)

ro

19 Sep, 2022 14:58 1237 Marime text
 
 
La Constanța s-a desfășurat un nou eveniment sportiv de nivel mondial, finalele circuitelor mondiale de baschet 3x3, în organizarea CSM Constanta, cu susținerea Primăriei Constanța. 

Cele două competiții, FIBA 3x3 Nations League (circuitul mondial de tineret) și FIBA 3x3 Women’s Series (circuitul mondial profesionist feminin), și-au desemnat campioanele sezonului 2022 pe litoral, pe terenul amenajat la City Park Mall.

La eveniment a fost prezent și tulceanul Cătălin Chirilă, campion mondial și european la canoe simplu pe distanța de 1.000 de metri.

Am fost la turneul de baschet FIBA 3X3 de la Constanța, unde am fost premiat de domnul președinte al CSM Constanța, Andrei Talpeș. A fost o reală plăcere pentru mine să particip și, trebuie să recunosc, o mare provocare să arunc la coș. Dar sper că m-am descurcat onorabil. Mulțumesc din suflet, tuturor. A fost frumos, este mesajul sportivului tulcean.


Acesta a fost prezent la Constanța și la ediția a șaptea a „Memorialului Ștefan Aftenie - Cupa Farul“, concurs national de kaiac – canoe care s-a disputat pe lacul Siutghiol.  

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:


Kaiac - canoe
CS Farul Constanța, pe primul loc la „Memorialul Ștefan Aftenie - Cupa Farul“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii