Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:30 08 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert şi întâlnire de Liga Campionilor România - Rusia la Hand to Hand Fighting, diseară, la Mamaia

ro

10 Aug, 2018 12:58 972 Marime text
Federaţia Română de Hand to Hand Fighting, în colaborare cu Federaţia Mondială HSIF, organizează în premieră în România, vineri, 10 august, la restaurantul „Dorna“ din Mamaia, cu începere de la ora 22.00, „Turneul Internaţional Liga Campionilor“ la Hand to Hand Fighting România - Rusia, la care vor participa cei mai buni sportivi.

În deschiderea evenimentului, de la ora 20.00, vor concerta trupa Phoenix, Gheorghe Zamfir şi Corala Armonia.

Cu începere de la ora 22.00, competiţia sportivă va cuprinde: cinci meciuri România - Rusia (trei reprize a câte trei minute), două lupte demonstrative Kureş în costume tradiţionale şi cinci meciuri cu sportivi din România (trei reprize a câte trei minute).

Arbitrajul va fi asigurat de doi arbitri din România, doi din Rusia şi un arbitru şef din Rusia (Dimitri Ivanov). Observator HSIF (Hand to Hand Fighting Sport International Federation) este Larisa Astahova, din Rusia.

Evenimentul înglobează o serie de eforturi şi o muncă susţinută din partea Federaţiei Române, împreună cu Federaţia Internaţională, pentru susţinerea unei etape de Liga Campionilor. Competiţia va fi la cel mai înalt nivel. Sportivii sunt cotaţi în Liga Campionilor. Noi, ca Federaţie, încercăm să dezvoltăm şi să punem în ochii spectatorilor, telespectatorilor şi viitorilor sportivi practicanţi de Hand to Hand Fighting disciplina acestei ramuri sportive. Toarte partidele vor fi spectaculoase. După un şi jumătate de la înfiinţarea Federaţiei Române, ţara noastră se poziţionează între cele 64 de federaţii mondiale, a declarat Bogdan Neagu, preşedintele Federaţiei Române de Hand cu Hand Fighting.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii