Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:14 21 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat al echipei campioanei din Constanța „Informații neadevărate în legătură cu Simona Halep“

ro

13 Aug, 2020 11:32 2741 Marime text
  • Comunicat din partea Simonei Halep!

Pe pagina oficială de Facebook a Simonei Halep echipa campioanei din Constanța a postat un comunicat de presă pe marginea unor „Informații eronate apărute în presă“.  

În vederea evitării dezinformării opiniei publice, dorim să atragem atenția asupra apariției, într-un articol de presă, a unei informații neadevărate în legatură cu Simona Halep.

În finalul materialului publicat pe blogul personal în data de 11 august (i.e. Americanii te omoară cu zile), domnul Cristian Geambașu menționează: „....ar fi fost foarte bine ca Simona să nu fi participat nici la acea nuntă machedonească unde participanții s-au apropiat de numărul celor de la US Open.” Față de această informație eronată, reafirmăm și pe această cale faptul că Simona Halep nu a participat la evenimentul menționat și nici la un alt eveniment de acest tip.

Date fiind poziția constantă a Simonei Halep în toată această perioadă grea în sensul respectării cu strictețe a recomandărilor și eforturilor autorităților de combatere a COVID-19, susținerea morală și financiară acordată pentru sprijinirea tuturor acestor eforturi precum și poziția sa de persoană publică și reper moral pentru o pătura socială largă, facem apel la presă să dea dovadă de responsabilitate și să verifice temeinic informațiile utilizate înainte de a fi propagate în spațiul public. Furnizarea unor asemenea informații este de natură să creeze prejudicii importante atât Simonei Halep, față de angajamentele sale sociale și contractuale, cât și societății în general. Echipa Simona Halep, se arată în comunicat.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii