Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebrul înotător în ape deschise Avram Iancu, la Constanța. Participant la un workshop al FEFS de la Universitatea „Ovidius“ (GALERIE FOTO)

ro

16 Jun, 2022 00:00 1548 Marime text

 
  • Avram Iancu a fost distins de către organizaţia World Open Water Swimming Association cu titlul mondial „Performance of the Year (2021)”.
 
Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, la sediu, workshopul „Aspecte privind antrenamentul sportiv modern și lecția de educației fizică în context pandemic”, coordonatorul evenimentului fiind conf. univ. dr. Dragoș Florin Teodor.
 
Organizat sub patronajul Ministerului Educației - Programe extracurriculare 2022,workshopul s-a adresat studenților și masteranzilor FEFS și a avut ca scop formarea competențelor de cercetare științifică pentru consolidarea performanţelor şi a creativităţii specialiştilor din Domeniul Științei Sportului și Educației Fizice. La eveniment s-au înscris peste 100 de participanți, prelegerile fiind susținute de specialiști din domeniu, precum: conf. univ. dr. Teodor Dragoș, prof. dr. Elvira Nica, prof. dr. Nicolae Forminte, Mihai Stere (director coordonator la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi), prof. univ. dr. Adrian Aron și renumitul înotător în ape deschise Avram Iancu, distins de către organizaţia World Open Water Swimming Association cu titlul mondial „Performance of the Year (2021)”.
 
„Discurs motivațional la Constanța! Am avut deosebita plăcere să le vorbesc studenților de la Universitatea Ovidius din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport. Am vorbit în multe locuri, dar niciodată viitorilor profesori de sport. Întâlnirea a umplut de energie ambele părți. Mulțumesc pentru invitația specială domnului Decan Melenco Ionel, Prodecanului Larion Alin și lectorului universitar Petrescu Andrei. Felicitări tuturor profesorilor și studenților pentru îmbrățișarea acestui domeniu de activitate!“, a fost mesajul înotătorului hunedorean Avram Iancu.
 
Acesta s-a aflat în județul Constanța și pentru a înota în Dunăre, pe distanța de șase kilometric, în apropiere de Cernavodă, alături de omul de știință german, profesor și atlet Andreas Fath, care a străbătut înot Dunărea de la izvoare până la Marea Neagră, pentru a trage un semnal de alarmă asupra gradului de poluare a apelor fluviului. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Avram Iancu)
 
Citește și:
 
„Pentru o cauză în care credem“
Omul de știință german Andreas Fath și Avram Iancu au înotat împreună în Dunăre, în județul Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii