Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce post TV transmite meciul dintre Simona Halep şi Shelby Rogers, de la Australian Open

ro

16 Jan, 2017 00:00 3222 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, şi adversara sa din turul inaugural, americanca Shelby Rogers, deschid ediţia 2017 de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului. 
 
Meciul dintre cele două e programat în noaptea de duminică spre luni, la ora 2.00, pe arena Rod Laver, fiind transmis în direct de Eurosport. Dacă Simona Halep se află pe locul 4 WTA şi e a patra favorită la Australian Open, Shelby Rogers ocupă locul 57 în ierarhia mondială. Cine câştigă acest meci se va duela în turul doi cu învingătoarea din partida Ashleigh Barty (Australia, 223 WTA) - Annika Beck (Germania, 50 WTA). Cea mai bună performanţă de până acum a americancei Rogers este un sfert de finală la Roland Garros, anul trecut. Halep şi Rogers s-au întâlnit o singură dată până acum, la US Open, constănţeanca impunându-se cu 6-2, 6-3.
 
„Practic, deschid turneul şi am un sentiment aparte. Sunt puţin emoţionată, dar m-am pregătit bine şi sunt încrezătoare. Sunt de o săptămână aici şi aştept startul turneului. Sper să ajung cât mai sus în acest an, după ce, în 2016, am pierdut din primul tur, însă cea care m-a eliminat a atins sferturile, a jucat foarte bine. O ştiu destul de bine pe Shelby Rogers şi mă aştept la un meci greu. Am jucat puţin în acest început de an, pierzând în turul doi în China, dar m-am antrenat susţinut“, a declarat Simona Halep, învinsă în 2016 la Australian Open în primul tur de chinezoaica Shuai Zhang, scor 4-6, 3-6. Shelby Rogers nu a jucat anul trecut la turneu, iar în 2015 a fost eliminată în runda inaugurală.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii