Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălina Ponor a dat startul meciului SSC Farul - Voinţa Valu lui Traian (galerie foto + video)

ro

29 Apr, 2017 14:29 7136 Marime text
Multipla campioană olimpică, europeană şi medaliată mondială Cătălina Ponor, de la CS Farul Constanţa, a dat astăzi startul simbolic al partidei de fotbal SSC Farul - Voinţa Valu lui Traian, din Liga a 4-a.

Cătălina a fost însoţită la stadionul Voinţa de un alt campion olimpic al Constanţei, Ion Draica, preşedinte de onoare al SSC Farul. Cătălina a fost primită cu mare simpatie de spectatorii prezenţi la meci, care i-au scandat numele marii campioane.

În tribună au fost afişate banere cu mesaje la adresa Cătălinei Ponor, care a primit din partea clubului flori, un tricou de joc cu numărul 10 şi cu prenumele ei scris pe el, un fular şi un fanion al SSC Farul.
“Îmi face plăcere să fiu la acest meci, în primul rând pentru că sunt parte a clubului Farul Constanţa şi încerc să susţin toţi sportivii, aşa cum şi alţii m-au susţinut pe mine", a declarat Cătălina Ponor.
 
“Pentru noi este o onoare şi o mare plăcere ca o sportivă de talia Cătălinei şi-a făcut puţin timp liber şi a venit să ne salute. Prezenţa ei trebuie să fie un imbold şi un stimulent pentru toată lumea", a spus şi Ion Draica.                                                 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii