Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Canotaj. Plovdiv 2023 România luptă pentru medalii la Campionatul Mondial Under-23. Primele rezultate (GALERIE FOTO)

ro

19 Jul, 2023 11:05 1258 Marime text
 
Campionatul Mondial Under-23 la canotaj începe astăzi la Plovdiv (Bulgaria), iar sportivii României luptă pentru medalii.
 
Programul primelor curse de calificare este următorul:
 
Ora 11:05 - BM4+
Ora 11:30 - BW2-
Ora 11:35 - BM2-
Ora 12:00 - BW4x
Ora 12:45 - BM1x.
 
Anul trecut, la Campionatul Mondial de Tineret de la Varese (Italia), România a câștigat trei medalii: una de aur, una de argint și una de bronz, poziționându-se pe locul 6 în clasamentul pe medalii, după țări precum Italia, Statele Unite, Marea Britanie, Germania și Grecia, dar înaintea Australiei, Belgiei și Olandei.
 

Succes tuturor! Hai, România!, este mesajul Federației Române de Canotaj.

UPDATE:

Iată rezultatele obținute astăzi de sportivii români:
  • Locul 1 în proba de calificare pentru echipajul de patru vâsle feminin (BW4x), compus din Emanuela-Ioana Ciotau, Alexandra Ungureanu, Cristina Druga și Patricia Cires. Sportivele s-au calificat direct în Finala A.
  • Echipajul de dublu rame masculin (BM2-), compus din Sebastian Timis și Eduard Angel Moldovan, s-a clasat pe locul 2 în cursa de astăzi și concurează în Semifinalele A/B.
  • În cursa de calificare a probei de patru rame cu cârmaci (BM4+), echipajul compus din Andrei-Valentin-Robert Vatamaniuc, Petru Andrei Ciornei, Cosmin Iulian Plesescu, Toader-Iulian Merila și Maria-Antonia Iancu s-a clasat pe locul 4 și va evolua în recalificare.
  • Elena Silvia Mocanu și Andreea-Fabiola Iorgovan au compus echipajul de dublu rame feminin (BW2-). Fetele s-au clasat azi pe locul 4 și vor concur și ele în recalificare.
  • La simplu vâsle masculin (BM1x), Dragos Valentin Peia a terminat pe locul 4 cursa de calificare, urmând a evolua în recalificare.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a Federației Române de Canotaj. Foto: Balint Czucz Photography.

Citește și:


UPDATE. Canotaj
Ionela Cozmiuc, aur la Europene. Titlu continental și pentru echipajele feminine de dublu rame și 8+1 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii