Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Canotaj Campionatul Mondial Plovdiv 2023. Rezultatele sportivilor din România în ziua a doua (GALERIE FOTO)

ro

20 Jul, 2023 11:12 1065 Marime text
 
Aflat în desfășurare la Plovdiv în Bulgaria, Campionatul Mondial Under-23 la canotaj programează astăzi întrecerile zilei a doua.

Sportivii români participă astăzi la curse de calificare și recalificare.

S-au derulat întrecerile de la BW8+, BM8+, BW2x și BM4-, iar în continuare programul este următorul:

Ora 11:45 - BM4+
Ora 11:50 - BW2-
Ora 12:35 - BM1x.

Din echipa medicală care se află la Campionatul Mondial de la Plovdiv, alături de sportivii din lotul de tineret.  fac parte Dr. Vasile Oșean (medic coordonator în cadrul F.R.C.), Bogdan Macovei (antrenor pregătire fizică și fiziokinetoterapeut), Marcel Buturca (maseur) și Mădălina Ciobanu (asistentă medicală).

Mulțumim pentru că le sunteți mereu alături sportivilor!, este mesajul Federației Române de Canotaj.

UPDATE:
 
Rezultatele obținute de sportivii români astăzi sunt următoarele:
 
  • Echipajul de 8+1 feminin (BW8+), compus din Daria-Ioana Dinulescu, Elena-Diana Suta, Manuela-Gabriela Lungu, Florentina Buburuzan, Estera-Costina-Beatrice Vilceanu, Larisa-Andreea Bogdan, Valentina Amalia Azoitei, Andreea Petras și Irina Lucia Andreea Despa, s-a clasat pe locul 4 și intră la recalificări.
  • Echipajul de 8+1 masculin (BM8+), format din  Constantin Emanuele Sterea, Gheorghe Scripcaru, Cristian-Vasile Nicoara, Andrei Hemen, Costi-Daniel Neagoe, Ionut Pavel, Gheorghe Morar, Alexandru Gherasim și Maria-Antonia Iancu, s-a clasat pe locul 4 și intră la recalificări.
  • Echipajul de dublu vâsle feminin (BW2x), compus din Andrada-Maria Morosanu și Iulia-Liliana Balauca, intră la recalificări, după ce a încheiat cursa de azi pe locul 2.
  • Echipajul de patru rame masculin (BM4-), format din Andrei-Petrisor Axintoi, Claudiu Neamtu, Andrei Mandrila și Iliuta-Leontin Nutescu, s-a clasat azi pe locul 2 și va concura în Semifinalele A/B.
  • Echipajul masculin de patru rame cu cârmaci (BM4+), compus din Andrei-Valentin-Robert Vatamaniuc, Petru Andrei Ciornei, Cosmin Iulian Plesescu, Toader-Iulian Merila și Maria-Antonia Iancu, s-a clasat pe locul 4 și concurează în Finala B.
  • Echipajul de dublu rame feminin (BW2-), format din Elena Silvia Mocanu și Andreea-Fabiola Iorgovan, a încheiat cursa de azi pe locul 4 și concurează în Finala B.
  • La simplu vâsle masculin (BM1x), Dragos Valentin Peia s-a clasat azi pe locul 3 și va concura în Semifinalele C/D.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Canotaj)

Citește și:


UPDATE. Canotaj. Plovdiv 2023
România luptă pentru medalii la Campionatul Mondial Under-23. Primele rezultate (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii