Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, premiați la Gala Sportului Cumpănean. 170 de medalii cucerite în 2022 (GALERIE FOTO)

ro

17 Dec, 2022 19:51 1656 Marime text
 
După un an cu rezultate de excepție, Clubul Sportiv Victoria Cumpăna și-a premiat campionii în cadrul „Galei Sportului Cumpănean”, eveniment organizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna.
 

Acest an a fost unul rodnic, cu o activitate intensă, iar sportivii clubului au cucerit medalii la toate competițiile la care s-au prezentat. Participările la Concursurile Naționale, Cupa României, Campionatele Naționale și Concursurile Internaționale au adus clubului un total de 170 de medalii dintre care 78 de aur, 53 de argint și 39 de bronz, astfel: Secția Gimnastică Ritmică a cucerit un total de 131 de medalii (66 de aur, 42 de argint și 23 de bronz), Secția Lupte, un total de 38 de medalii (11 aur, 11 de argint și 16 bronz, iar Secția Șah - o medalie de aur, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

 
În cadrul galei, au fost premiați toți sportivii care au obținut rezultate deosebite în acest an, fiind desemnați și cei mai buni trei trei sportivi din fiecare secții.
 
De asemenea, Moș Crăciun a împărțit cadouri din partea Clubului Sportiv și a Primăriei și Consiliului Local, constând în echipamente sportive și dulciuri, tuturor sportivilor legitimați în cadrul clubului.
 
Printre momentele de premiere, evenimentul a fost presărat cu reprezentații pline de graţie oferite de sportivele secţiei de gimnastică ritmică, pregătite de Elena Vlad și Luiza Cerbula, dar și o demonstrație de lupte, oferită de sportivii pregătiți de Vasile Vicol.
 
Atmosfera a fost întreținută și de soliștii vocali Ștefania Luzinschi și Cătălin Câmpanu.
 
Gazda evenimentului a fost Ion Răuță, directorul CS Victoria Cumpăna, care a ţinut să mulţumească sponsorilor și tuturor celor ce iubesc sportul și au dorit să sprijine într-un fel sau altul clubul.
 

Ţin să mulţumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta și mulţumesc antrenorilor, sportivilor si părinţilor, pentru efortul depus în acest an, dar și administraţiei publice locale și sponsorilor care ne sunt alături în drumul nostru spre performanță, a declarant Ion Răuță.

 
La eveniment au luat parte primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, Valeriu Petcu și Ionuț Vîlcescu, consilieri locali și membri în consiliul director al clubului, dar și invitați de la nivel judeţean, printre care:

- Francis Ionuț Paloși, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța;
- Florian Constantin, președintele Asociației Județene de Rugby Constanța;
- Răzvan George Micu, președintele Asociației Județene de Scrimă Constanța;
- Lucian Cîrjă, președintele Asociației Județene de Fotbal Constanța.
 

Felicitări tuturor sportivilor, vă dorim ca 2023 să fie un an sportiv cel puțin la fel de productiv ca acesta! Cumpăna este mândră de voi!, se mai arată pe „Cumpăna News“.


Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii