Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxeri la CS Năvodari Alexandru Cuciureanu, câștigător al Cupei României. Eduard Jipeanu, bronz

ro

08 Dec, 2020 00:00 3883 Marime text
  • Rezultatele de la Arad întregesc un an competițional 2020 reușit al secției de box a CS Năvodari.
 

Cupa României la box, întrecere pentru seniori care s-a disputat la Arad, le-a adus două medalii pugiliștilor de la CS Năvodari.

La categoria 69 kg, Alexandru Cuciureanu a câștigat toate partidele, astfel că a obținut medalia de aur. La categoria 63 kg, Eduard Jipeanu a intrat în posesia medaliei de bronz, drumul spre locul întâi fiindu-i barat de o accidentare la umărul drept, la care mai avusese probleme de două ori până acum.

Rezultatele de la Arad întregesc un an competițional 2020 reușit al secției de box a CS Năvodari (antrenori, Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu): zece medalii de aur și trei de bronz la Campionatele Naționale de box și Cupa României și o medalie de bronz la Campionatul European, obținută de Maria Cimpoeru la întrecerea continentală de box feminin de la Sofia. Aceasta a fost prima prezență pe podium din istoria boxului feminin din Dobrogea. Nu în ultimul rând, Alexandru Cuciureanu a câștigat meciul disputat la profesioniști la gala Colosseum Tournament.

În acest an, la Kempo s-a participat la o singură competiție „Cupa Shin Dojo”, iar rezultatele au fost deosebite. S-a participat cu 20 de sportivi, fiecare la câte două probe de concurs (Semi-Kempo și Kempo k1), iar sportivii năvodăreni au cucerit 36 de medalii de aur și patru de argint.

Sursa foto: Facebook (Jipeanu Fabian)


Citește și:

Box feminin
Maria Cimpoeru, de la CS Năvodari, medaliată la Campionatul European


Box feminin
CS Năvodari, patru medalii de aur și una de bronz la Naționale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii