Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pugiliștii de la CS Năvodari urcă în ring pentru medalii la întrecerile de la Arad

ro

02 Dec, 2020 00:00 2367 Marime text
  • CS Năvodari participă cu șase boxeri, creditați cu șanse la medalii, la Cupa României și la Campionatul Național.
 
Ultimele competiții interne importante de box, Cupa României pentru seniori și Campionatele Naționale pentru cadeți, se desfășoară în această perioadă, în intervalul 2-7 decembrie, la Arad.  
 
La ambele întreceri vor participa și reprezentanții CS Năvodari (antrenori, Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu), cei doi tehnicieni urmând a îndruma la partide trei seniori și trei cadeți, toți cu șanse la medalii. Seniorii sunt Eduard Jipeanu și Bogdan Goida, ambii la categoria 63 kg, și Alexandru Cuciureanu, la categoria 69 kg, iar cadeții Samuel Cioabă, la categoria 38,5 kg, Dacian Bucăluță, la categoria -80 kg și Damian Ungureanu, la categoria +90 kg.  
 
Recent, CS Năvodari a avut reprezentare și la  Campionatul Național de box feminin de la București. Gruparea constănțeană a participat cu cinci sportive și toate au fost medaliate: Maria Chiricheș - campioană națională la categoria 40 kg cadete; Cătălina Șandrea - campioană națională la categoria 43 kg cadete; Maria Cimpoeru - campioană națională la categoria 75 kg junioare; Diana Brînză - campioană națională la categoria 51 kg tineret; Isabel Dobriță - locul 3 la categoria 52 kg cadete.
 
Sursa foto: Facebook (Eduard Jipeanu)
 
Citește și:

Box feminin CS Năvodari, patru medalii de aur și una de bronz la Naționale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii